Kotisivut ja verkkokaupat

Verkkosivut voidaan nähdä yrityksesi virtuaalisena toimipisteenä, jonka avulla vierailijat voidaan toivottaa tervetulleeksi tarjoamanne palvelun pariin. Hyvin suunniteltu sivusto tarjoaa potentiaalisille asiakkaille kaiken yritystä koskevan tiedon helposti ja nopeasti. Nykyaikaiset ja mobiiliystävälliset verkkosivut antavat positiivisen ja ammattitaitoisen kuvan yrityksestäsi, joten toimivaan kotisivukokonaisuuteen kannattaa panostaa aivan yrityksen alkutaipaleelta asti. Pääset itse vaikuttamaan kotisivujesi ulkoasuun, joka suunnitellaan yhdessä graafisen suunnittelijamme kanssa. Me toteutamme verkkosivut joko omalle verkkoalustallemme tai yleisesti käytössä olevalle WordPress -alustalle.
Tarvittaessa toteutamme yrityksellenne myös Google- ja SEO-hakukoneoptimoinnin. Lisäksi kauttamme saat muun muassa Google Tag Manager- ja Microsoft Clarity -palvelut käyttöösi.
Lisäpalveluna toteutamme tarvittavat laajemmat lisäominaisuudet kotisivuille kuten extranetin, rahoituslaskurin, tapahtumakalenterin sekä verkkokaupan.
Kotisivujen vaiheet
 • 1
  Tapaaminen asiakkaan kanssa ja tarjouksen jättäminen
  Istutaan yhdessä alas ja keskustellaan yrityksesi tarpeista.
 • 2
  Aloituspalaveri graafisen suunnittelijan sekä ohjelmistosuunnittelijan kanssa
  Tapaat sekä graafisen suunnittelijamme että ohjelmistosuunnittelijamme, jonka kanssa kartoitetaan projektin luonnetta ja laatua.
 • 3
  Suunnittelutyön aloitus
  Asiantuntijamme pistävät parastaan peliin luodakseen juuri sinun näköisesi ratkaisun.
 • 4
  Vedoksen läpi käyminen, muutokset ja hyväksyttäminen asiakkaalta
  Suunnitelman valmistuttua pääset käymään läpi vedoksen kotisivuistasi ja tekemään vielä mahdollisia muutoksia.
 • 5
  Kotisivujen koodaus
  Tämä on se hetki, jossa taikuus tapahtuu.
 • 6
  Asiakas käy sivut läpi ja hyväksyy ne
  Pääset näkemään valmiin lopputuloksen ennen julkaisua.
 • 7
  Projekti on julkaisuvalmis
  Nyt sinulla on upeat uudet kotisivut!

Verkkoalusta

Olemme luoneet oman verkkosivualustan, joka mahdollistaa lukuisten ominaisuuksien ja järjestelmien lisäämisen omille verkkosivuillesi. Alusta mahdollistaa laajempien ominaisuuksien käyttämisen kotisivuilla. Verkkoalusta on täysin räätälöity ja soveltuu laajoihin sekä monimutkaisiin ratkaisuihin. Kattavan verkkoalustamme ansiosta verkkosivuille on mahdollista lisätä muun muassa tilausjärjestelmä ja verkkokauppa. Omien kotisivujemme lisäksi verkkoalustaamme hyödyntää muun muassa BD Medical, Il Posto, NoiPack, PepperCatering, RekyDiili, Team Haippi, Yo-talo.

WordPress -kotisivut

Jo neljännes maailman verkkosivustoista on tehty WordPress-ohjelmistolla. Suosio perustuu WordPressin ylivoimaiseen helppokäyttöisyyteen, ulkoasun vapaaseen muotoiluun ja sivuston laajennettavuuteen. Toteutamme useat kotisivut WordPress -alustalle, joka takaa luotettavan ja toimivan ratkaisun yrityksellesi. WordPress-alustalle luotuja kotisivuja on helppo muokata itse ja ne ovat yhteensopivia monien eri palveluiden kanssa. Helppokäyttöisyyden lisäksi WordPress-sivusto voidaan luoda visuaaliselta ilmeeltään täysin uniikiksi, jonka avulla erotut kilpailijoista verkkoympäristöissä. WordPress-alustan ansiosta verkkokaupan yhdistäminen on mahdollista vaikkapa suoraan omalle kotisivullesi.

Verkkokauppa

Yritysten myynti on jo pitkään tehnyt siirtymää digitaaliseen kaupankäyntiin. Meidän kauttamme saat toimivan verkkokaupparatkaisun yrityksellesi. Ratkaisuinamme on oma verkkosivuratkaisu sekä WordPress-lisäosana asennettu WooCommerce. Meidän oman verkkosivustoratkaisumme olemme toteuttaneet muun muassa FoodRouterille sekä Il Postolle.
WooCommerce -ratkaisuja olemme toteuttaneet muun muassa FC Lahdelle, Suomen Paloturvalle sekä Villahullulle.
Meillä on myös valmiit jälleenmyyntisopimukset Visma Payn sekä Paytrailin kanssa. Tämän ansiosta saamme luotua teille kauppiassopimuksen nopealla aikataululla.

Google Tag Manager

Tag Manager on taginhallintajärjestelmä, jonka avulla voit helposti ja nopeasti päivittää verkkosivustosi tai mobiilisovelluksesi kävijäseurantaan liittyviä seurantakoodeja ja tageiksi kutsuttuja koodinpätkiä. Tag Managerin tarkoituksena on helpottaa tagien seurantaa sekä hallintaa. Lisäksi Tag Manager tarjoaa mahdollisuuden tagien asentamiseen ilman pääsyä sivuston lähdekoodiin.
Tag Manager kokoaa kaikki tagit yhteen paikkaan. Tag Manager sopii yhteen myös muiden kuin Googlen palveluiden kanssa. Tällaisia palveluita on muun muassa Facebook, LinkedIn, Hotjar, Hubspot ja Microsoft Clarity.
Suosittelemme yhdistämään Google Tag Manager seuraaviin tuotteisiin:
 • Facebook Pixel
 • Google Ads
 • Google Analytics
 • LinkedIn
 • Microsoft Clarity
Google Tag Manager asennus alk. 199€. Asennushinta määräytyy tarvittavien tagienseurannan ja verkkopalvelun laajuuden perusteelta.
Tagien seuranta ja päivittäminen alkaen 140€ / kuukaudessa. Lisätunnit 70€ / h.

Microsoft Clarity

Microsoft Clarity on upouusi, juuri julkaistu analytiikkatyökalu. Clarity tuottaa analytiikkaa, sessiotallenteita ja lämpökarttoja (heatmap) klikkauksista ja scrollauksista. Clarityilla voit tarkistella vierailijoiden sessiotallenteita ja seurata mitä he tekevät sivustollasi. Lämpökarttojen avulla näet mitä vierailijat klikkaavat kotisivuillasi. Clarity piilottaa lomakkeisiin kirjoitetut tiedot ja täyttää kaikki GDPR-tietosuojavaatimukset.
Clarity kertoo muun muassa kävijämäärät (käyttöjärjestelmä, laite, maa sekä selain), mistä sivulle on saavuttu, suosituimmat sivut ja kauanko sivustolla on oltu. Clarityn avulla löydät sivustolta muun muassa toimimattomat lomakkeet ja linkit. Kun Clarity yhdistetään Google Analyticsiin, saamme sivustolla vierailijoiden käytöksestä kaiken hyödyn irti. Clarityn saa liitettyä Google Tag Manager -palveluun.
Microsoft Clarity asennus ja infopaketti: 300€ Infopaketti sisältää: Sivujen alkuanalyysin sekä opetusmateriaalin.
Lisäpalvelu: Analytiikan seuranta alk. 140€ / kuukaudessa. Lisätunnit 70€ / h.
Hinnat ovat alv 0%
Miksi Haippi?
 • arrow
  Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
 • arrow
  Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
 • arrow
  Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!