main-customer-image
Asiakastarina

Pepper Catering: Uudet kotisivut

Asiakas
Pepper Catering
Toimiala
Pitopalvelu
Projekti
Kotisivut
Pitopalvelua suurella sydämellä.
Pepper Catering tarjoaa mahdollisuuden laadukkaisiin ravintolatason aterioihin, jotka maistuvat takuuvarmasti koko juhlaseurueelle.
showcase-image
Toteutus
Toteutimme Pepper Cateringille ainutlaatuisen pitopalvelulaskurin, jota ei ole ennen nähty Suomessa. Laskurin ansiosta asiakas näkee reaaliajassa tilauksensa kustannukset mukaan lukien ruokatuotteet, henkilökunnan sekä tarvittavat ruokailuvälineet. Laskurissa asiakas pystyy kirjoittamaan lisätoiveita koskien kyseistä kattausta ja ilmoittamaan mahdollisista ruokaaineallergioista pitopalvelun väelle. Tavoitteena oli luoda toimiva laskurikokonaisuus, jossa tilaus on pilkottu yksinkertaisiksi osiksi. Näin käyttäjä tietää koko ajan, mitä tapahtuu ja mitä seuraavaksi tehdään tilauksen loppuun saattamiseksi. Tärkeintä oli, että järjestelmä toimii sekä pienille, että suurille tilauksille, sillä asiakaskunta koostuu niin yksityishenkilöistä kuin isommistakin yrityksistä. Toteutimme myös houkuttelevat tekstisisällöt koko verkkosivustolle noudattaen brändille ominaista esitystapaa.
showcase-image
Pepper Catering
Pepper Catering on rehti ja konstailematon pitopalveluyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ruokatuotteita juhlaan kuin juhlaan. Yrityksen toiminta-alue yltää jopa 80 kilometrin päähän Tampereelta, joten voit helposti tilata ruoat vaikkapa mökkiviikonloppua varten. Pepper Catering tarjoaa pitopalvelua laidasta laitaan, olipa kyseessä häät, syntymäpäiväjuhlat, pikkujoulut tai muistotilaisuus. Voit valita yrityksen laatimista menuista valmiin kokonaisuuden tai koota täysin räätälöidyn menun vastaamaan juuri sinun juhliesi vaatimuksia.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!