main-customer-image
Asiakastarina

Il Posto: Graafinen suunnittelu, kotisivut ja verkkokauppa

Asiakas
Il Posto
Toimiala
Ravintola
Projekti
Graafinen suunnittelu Kotisivut Verkkokauppa
Autenttista italialaista ruokaa.
Il Posto on rento italialainen ravintola.
showcase-image
Toteutus
Asiakkaan toiveena oli saada tyylikkäät verkkosivut, joista on myös mahdollista tilata annoksia suoraan verkkokaupasta. Ratkaisu toteutettiin meidän omalle verkkoalustallemme. Verkkoalustalle toteutimme myös reaaliaikaisen tilausten seurannan. Tämän avulla asiakas tietää tarkalleen, milloin tilaus on valmis. Lisäksi asiakas saa tilauksesta ilmoituksen sähköpostiin sekä tekstiviestillä. Uusimme verkkosivuston yhteydessä myös Il Posto ravintoloiden lahjakortit, lounaspassit ja menut. Il Posto luottaa myös markkinointimiimimme ravintoloidensa markkinoinnissa. Toteutamme markkinointia yhdessä Il Poston johdon kanssa.
showcase-image
Il Posto
Il Posto on rento italialainen ravintola Hervannassa, Lielahdessa ja Pirkkalassa. Suuri intohimomme on valmistaa erinomaisia napolilaisia pizzoja ja muita klassisia italialaisia herkkuja. Pizzataikinassa on vain neljä raaka-ainetta: 00-caputojauhoa, vettä, merisuolaa ja tuoretta hiivaa. Taikina alustetaan ja muotoillaan käsin. Kastike on todella luonnollinen: vain kuorittuja napolilaisia tomaatteja tuoreella basilikalla. Juustot ovat Italiasta ja ne tehdään korkealuokkaisesta maidosta. Mozzarella tunnetaan myös nimellä “valkoinen kulta” makunsa ja laatunsa vuoksi. Myös uusi Il Posto Cantina avasi ovensa Tampereen keskustaan. Tarjolla on klassisia italialaisia ruokia. Il Posto Cantinassa on lisäksi tarjolla arkisin lounas. Lounaslistalta löytyy niin tuttuja suomalaisia kuin klassisia italialaisia ruokia. Cantina on luotu tuomaan aitoja italialaisia ​​makuja Etelä-Italiasta. Cantinan reseptit heijastavat todellista italialaista perinnettä. Ravintoloissa käytetään vain laadukkaita aitoja italialaisia ​​ainesosia.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!