main-customer-image
Asiakastarina

Yo-Talo: Uudet kotisivut

Asiakas
Yo-talo
Toimiala
Ravintola
Projekti
Kotisivut
Mikään musiikkigenre ei ole Yo-talolle vieras.
Tampereen ylioppilastalo on klassikkoklubi, jossa elävä musiikki on soinut yli 50 vuotta.
showcase-image
Toteutus
Toteutuksen toiveena oli luoda moderni, selkeä ja helppokäyttöinen kotisivu legendaarisen maineen keränneelle klassikkoklubille. Tärkeintä asiakkaalle oli tuoda sivusto tähän päivään mukaillen yrityksen aiempaa graafista ilmettä samalla kunnioittaen Yo-talon monikymmenvuotista historiaa. Uusien kotisivujen myötä asiakkaat löytävät uusien tapahtumien ja keikkojen infot helposti. Isoimmat keikat ja tunnetuimmat artistit nostettiin etusivulle, jotta asiakkailla ei mene näkemisen arvoiset konsertit ohi suun.
showcase-image
Yo-talo
Tampereen ylioppilastalo on klassikkoklubi, jossa elävä musiikki on soinut yli 50 vuotta. Manserockin syntysija on elänyt mukana live-kulttuurissa ja tarjonnut vuosikymmenten aikana tuhansia kuumia ja kiinnostavia keikkoja. Mikään musiikkigenre ei ole Yo-talolle vieras. Yo-talolla koet yhä kaupungin kiinnostavimmat live-tilaisuudet ja tanssittavimmat diskot. Legendaariseen ravintolaan mahtuu kerralla 400 ihmistä, ikäraja tilaisuuksiin on 18 vuotta ja baarista voi hankkia virvokkeita A-oikeuksien mukaisesti.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!