main-customer-image
Asiakastarina

Teivon Liha

Asiakas
Teivon Liha
Toimiala
Lihatuotanto
Projekti
Brändin uudistus Graafinen suunnittelu Kotisivut
Lihatuotantoa jo vuodesta 1988.
Teivon Lihan toiminta perustuu paikallisuuteen. Raaka-aineet hankitaan aina mahdollisimman läheltä. Käytössä on 100 % kotimaista lihaa, joka tilataan lähialueen toimittajilta.
showcase-image
Teivon Liha
Teivon Lihan toiminta perustuu paikallisuuteen. Teivon Lihan kuluttajille suunnatut tuotteet ovat saaneet vankan suosion Pirkanmaan alueella. Vanhimmat tuotteet ovat olleet mukana yrityksen alkuvaiheista asti, josta lähtien asiakkaille on tarjottu legendan maineen saavuttaneita Teivon lihapyöryköitä, sekä niiden kanssa yhteen kuuluvaa pippurikastiketta. Tuotevalikoima on uusiutunut vuosien varrella ja uutena suosikkituotteena on Teivon Premium Kebab! Teivolla pyritään kehittämään uusia tuotteita vastaamaan tämän päivän kysyntään.
showcase-image
Toteutus
Uudistimme Teivon Lihan yritysilmeen. Yritysilmeen uudistukseen kuului logon suunnittelu, digimainosten suunnittelu ja toteutus, tuotekuvaukset sekä uusien t-paitojen suunnittelu. Yritysilmeen suunnittelussa lähdimme päivittämään ilmettä nykyaikaiseen tyylin unohtamatta yrityksen legendaarista ja pitkäaikaista mainetta. Oli tärkeää muistaa, että yritys on palvellut lihateollisuudessa jopa neljän vuosikymmenen ajan. Lisäksi suunnittelimme Teivon Lihan uudet nykyaikaiset kotisivut WordPress -julkaisualustalle. Kotisivuille lisättiin myös yrityksen ammattilais- ja kuluttajatuotteet näkyville. Kotisivuilla on tärkeää, että asiakas löytää tarvittavat tiedot tuotteista helposti ja nopeasti.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!