main-customer-image
Asiakastarina

Talviuimarit: Kotisivut

Asiakas
Talviuimarit
Toimiala
Sauna
Projekti
Kotisivut
Kaupinojan sauna
Elämyksellinen Kaupinojan sauna. Tamperelainen legenda jo vuodesta 1977
showcase-image
Kaupinojan sauna
Kaupinojan sauna sijaitsee Näsijärven rannalla UKK-Instituutin tuntumassa. Paikalla on sijainnut sauna vuodesta 1977, mutta se on kokenut monta muodonmuutosta, kasvanut ja komistunut. Viimeksi sauna on avattu 25.4.2010 perusteellisen remontin jälkeen, joka tuli tehtäväksi saunassa 15.11.2008 riehuneen palon johdosta. Saunan omistaa Tampereen kaupunki, mutta saunaa isännöi ja sen toiminnoista vastaa Tampereen Talviuimarit ry. Tampereen Talviuimarit ry. on perustettu 6.3.1960. Historiansa kulussa yhdistys on kasvanut muutaman kymmenen avantouintia kylmiltään harrastavan jäsenen seurasta yli 700 jäsenen seuraksi joka ylläpitää maan parasta avantosaunaa. Yhdistyksen tarkoituksena on ”kansan terveyden ja kuntoisuuden kohottaminen talviuinnin avulla”. Yhdistyksen päätavoitteena onkin sekä parantaa kaikkien tietoisuutta talviuinnin merkityksestä, laajentaa talviuinnin harrastusta, että parantaa talviuinnin harrastajien harrastusmahdollisuuksia.
showcase-image
Toteutus
Toteutimme Tampereen Talviuimarit ry:lle uudet kotisivut. Kotisivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta. Sivuilta löytyy myös paljon tietoa kaupinojan saunalta. Kotisivut toteutettiin WordPress -verkkojulkaisualustalle.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!