main-customer-image
Asiakastarina

RekryDiili: Kotisivut ja yritysilme

Asiakas
RekryDiili
Toimiala
Henkilöstövuokraus
Projekti
Kotisivut Yritysilme
Tehdään yhdessä huippudiili!
Välitämme työntekijöitä ja välitämme työntekijöistä.
showcase-image
RekryDiili
RekryDiili Oy on vuonna 2016 perustettu kokenut vuokratyönantaja. Palveluihin kuuluu henkilöstövuokraus kaikilla toimialoilla, suorahaut, soveltuvuusarviointitestit, rekrytointikoulutukset sekä headhunting. Henkilöstövuokraus tuo joustoa yrityksen kiinteisiin kustannuksiin. RekyDiilin henkilöstövuokraus on helppo ja nopea keino saada käyttöön kunkin alan paras osaaminen ja ammattitaito oikeaan aikaan. RekryDiili tuntee tekijäverkostonsa ja heidän vahvuutensa. Näin he löytävät parhaiten tarpeita vastaavat ammattilaiset.
showcase-image
Toteutus
Olemme suunnitelleet RekryDiilille näyttävän yritysilmeen. Yritysilmeeseen kuului logon suunnittelu sekä graafinen ohjeistus. Logoa suunnitellessa lähdimme miettimään, kuinka asiakas ja henkilöstövuokrausyritys yhdistyisivät luotettavasti. Tämän ansiosta loimme logoon kaksi magneettia, jotka yhdistyvät toisiinsa. Tämä kuvaa RekryDiilin ja asiakkaan automaattista yhdistymistä. Kotisivut on suunniteltu WordPress -julkaisualustalle. Kotisivuille olemme koodanneet myös oman työpaikkailmoitus -osion. Kotisivuilla on tärkeintä, että työnantajat ja työntekijät löytävät tarvittavat tiedot kätevästi. Olemme toteuttaneet Rekrydiilille myös lukuisia erilaisia mainosmateriaaleja. Näistä mainittakoon esitteet, käyntikortit, lehtimainokset, muistilehtiöt ja roll-upit. RekryDiili on luottanut mainostoimistoomme yrityksen perustamisesta lähtien.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!