main-customer-image
Asiakastarina

Ravintolaintra

Asiakas
Ravintolaintra
Toimiala
Ravintola-ala
Projekti
Graafinen suunnittelu
Ravintolaintra: Graafinen suunnittelu
Ravintolaintra – tehokas tapa seurata ravintolasi myyntiä
showcase-image
Ravintolaintra
Haluatko myyntiluvut suoraan sähköpostiisi? Kiinnostaako sinua vertailla nykyisiä myyntejä viime vuoden tuloksiin? Haluatko budjetoida tulevat myynnit omalta kotisohvalta? Corpenetin Ravintolaintra on tähän täydellinen ohjelmisto. Ravintolaintra toimii yrityksen sisäisenä verkkotilana ja kommunikaatiovälineenä, jonka avulla voit helposti jakaa tietoa ja materiaalia kollegoidesi kanssa. Ohjelmisto on helppokäyttöinen tapa tarkastella sekä myyntiä että käytettyjä työtunteja. Voit liittää Ravintolaintraan lukuisia eri yrityksiä, jolloin kaikki tarvittava data löytyy yhden ohjelmiston alta. Selkeä näkymä ansiosta voit tarkastella kaikkia ohjelmistoon liitettyjä ravintoloitasi yhdellä silmäyksellä, ja näin vähentää jokapäiväistä työmäärääsi. Pidä henkilöstösi ajan tasalla yritystä koskevista asioista vaivattomalla ja ripeällä tavalla!
showcase-image
Toteutus
Suunnittelimme Corpenetin Ravintolaintran verkkosivut. Hyödynsimme toteutuksessa Corpenetille suunnittelemaamme ulkoasua, jotta yritysilme säilyisi yhtenäisenä. Moderni ilme syntyi valkoisen, kirkkaan oranssin sekä tummanharmaan sävyjä käyttäen. Verkkosivu on ulkoasultaan selkeä ja nykyaikainen, jonka ansiosta asiakas löytää kaiken tarvitsemansa tiedon helposti ja nopeasti.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!