main-customer-image
Asiakastarina

Ranta

Asiakas
Ranta
Toimiala
Ravintola
Projekti
Graafinen suunnittelu Markkinointi
Ravintola Ratinan suvannossa
Yli 1200-paikkainen ravintola, johon sisältyy 2 erillistä baaria / yökerhoa, sekä iso terassi. Ravintolakompleksi sijaitsee Tampereen Koskikeskuksessa.
showcase-image
TROPIIKIN LÄMPIMÄT TUULET PUHALTAVAT RANNASSA.
Taatusti Tampereen eksoottisin kesäravintola Ranta tarjoaa kiireettömän rentoa meininkiä ja monipuolisia elämyksiä kaikille aisteille. Yli 1200-paikkainen ravintola pitää sisällään terassin, baarin ja yökerhon. Kuuman kesäpäivän kietoessa lomailijan lempeään otteeseensa on hyvä välillä puraista hieman suolaista. Mutkaton ja kansainvälinen ruokalista on viritetty vastaamaan lomailijan nälkää – tarjolla on esimerkiksi tacoja, burgereita ja salaatteja. Baarin puolella juomat ovat kylmiä ja meno kuuma. Drinkkilistalla on kesän trendikkäimmät janonsammuttajat ja erilaiset kannut kuten Aperol Spritz. Ravintolan ilme on mehukas kuin vastapuristettu appelsiinimehu turkoosia merta vasten. Sisustuksessa käytetyt rottinki, aidot viherkasvit sekä kylläisinä hehkuvat värit tuovat mieleen tropiikin rantabaarit. Auringon painuttua mailleen jatkuu lomailijan ilta yökerhon puolella, missä DJ:t pitävät biitillään hien pinnassa.
showcase-image
Toteutus
Olemme suunnitelleet Rannan kaikki mainokset ravintolan perustamisesta lähtien. Mainoksiin on kuulunut muun muassa erilaisten ikkunateippien, kylttien, lehtimainosten, menujen, sosiaalisen median mainosten ja videoiden suunnittelua. Olemme myös vastanneet ravintolan markkinoinnista alusta alkaen. Graafisen suunnittelun, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon yhteistyö alkoi vuonna vuonna 2016.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!