main-customer-image
Asiakastarina

Pohjatyöt Infra

Asiakas
Pohjatyöt Infra
Toimiala
Maanrakennus
Projekti
Graafinen suunnittelu Kotisivut Yritysilme
Maanrakennustyöt Pirkanmaalla
Maanrakennustyöt luotettavasti ja ammattitaidolla Pirkanmaan alueella.
showcase-image
Pohjatyöt Infra
Teemme maanrakennustyöt luotettavasti ja ammattitaidolla Pirkanmaan alueella. Meille ei ole mikään liian suuri tai pieni kohde, teemme kaikki kohteet aina aikataulussa ja ammattitaidolla. Myymme yhteistyökumppaniemme Rudus, NCC, KVL, Terrawisen sertifioituja kiviaineksia Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Myymme myös omista kiviainesmyyntipisteistä; Taraste, Pirkkala ja Ylöjärvi, ekologista sivukiveä, joka on tarvekivilouhimoiden ylijäämäkiveä, joka on kovempaa ja ympäristöystävällisempää kierrätyskiveä ja näin säästää luonnonvaroja tuleville sukupolvillekin. Isojen työmaiden ongelma on yleensä ylijäämämaat, meillä on omia maanläjitysalueita ja maapankkeja, jonne pystymme ottamaan vastaan isojakin maamassoja. Seulomme ja käsittelemme materiaalin Tarastejärven Kiertotalous -alueella ja näin pystymme toimittamaan isoja massoja takaisin työmaille ja tarvitsijoille, mm. moreenit, savet, sorat, mullat, hiekat jne. Kierrätys säästää luonnonvaroja ja se mikä on toiselle ylimääräistä, voi toiselle olla tarpeellista. Kierrätä sinäkin ja tilaa meiltä.
showcase-image
Toteutus
Suunnittelimme Pohjatyöt Infran koko yritysilmeen, joka sisälsi logon ja uudet kotisivut. Lisäksi kuvasimme heille dronella työmaiden esittelyvideoita. Suunnittelimme uudet yksinkertaisen hienot kotisivut WordPress -alustalle, jotta asiakkaan on helppo päivittää kotisivujaan myös itse. Yhteistyömme alkoi vuonna 2014, jolloin loimme yritysilmeen Rahtilinjalle yhteistyössä yrittäjän kanssa. Vuonna 2019 teimme täysin uuden yritysilmeen ja värimaailman kun yrityksen nimi vaihtui Pohjatyöt Infraksi.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!