main-customer-image
Asiakastarina

Pizzeria Luca

Asiakas
Pizzeria Luca
Toimiala
Ravintola
Projekti
Graafinen suunnittelu
Vain parasta Suomen parhaalle pizzerialle
Aitoja napolilaistyylisiä pizzoja huippulaatuisista raaka-aineista.
showcase-image
Pizzeria Luca
Pizzeria Luca on kansainvälistä mainetta niittänyt ravintola, joka tarjoaa aitoja napolilaistyylisiä pizzoja huippulaatuisista raaka-aineista. Ruuat valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla hyödyntäen autenttisia italialaisia makuja ja valmistusmetodeja. Pizzeria Lucan pizzataikinan annetaan kohota jopa 72 tuntia, jonka jälkeen pizza paistetaan noin 400-asteisessa uunissa. Näin lopputulokseksi syntyy kuohkea, mutta rapea pohja, jonka päälle valitaan parhaimmista parhaat täytteet. Suomessa ravintoloita löytyy nykyään jo kahdesta kaupungista: Helsingin Lauttasaaresta sekä Tampereen Frenckelliltä. Pizzeria Lucan voi myös bongata Kööpenhaminasta. Lauttasaaren Luca on valittu Suomen parhaaksi pizzeriaksi vuosina 2020 ja 2021.
showcase-image
Toteutus
Suunnittelimme Pizzeria Lucan Tampereen ravintolaan uuden menun. Graafinen suunnittelijamme perehtyi syväluotaavasti italialaisen keittiön makumaailmaan ja laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotta ruokalistasta kehittyisi autenttinen ja ennen kaikkea Pizzeria Lucan näköinen kokonaisuus. Hyödynsimme visuaalisessa toteutuksessa raikasta valkoista, tehokasta mustaa sekä rohkeaa punaista korostamaan maistuvan menun tekstejä. Lopputuloksena syntyi houkutteleva ja selkeä menu, josta ruokailijoiden on helppo valita herkkunsa. Menukyltin lisäksi suunnittelimme Pizzeria Lucan ilmeeseen sointuvan käsiohjelman ja flyerin, joissa hyödynsimme samaa väri maailmaa kuin menuissa. Käsiohjelmasta ja flyerista löytyy myös kuvituskuva Lucan suussa sulavista pizzoista, joita asiakas voi syödä ravintolassa paikan päällä tai tilata kotiin herkuteltavaksi.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!