main-customer-image
Asiakastarina

Noipack

Asiakas
Noipack
Toimiala
Graafinen suunnittelu Kotisivut
Projekti
Paketointi
Pakkaustuotteiden maahantuontia vuodesta 1998
Noipack on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1998 pakkaustarvikealalla.
showcase-image
Noipack
Noipack on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1998 pakkaustarvikealalla. Noipackin kautta saat tilattua kaikki tarvittavat pakkausmateriaalit yrityksellesi. Noipackin missio on löytää uusia kestävän kehityksen pakkaustarvikeratkaisuja paremman huomisen vuoksi. Haluatko erottua muista omilla brändätyillä pakkaustarvikkeilla? Noipackiltä löydät ratkaisun tähän. Noipackin kautta pystyt kustomoimaan juuri oikeanlaiset pakkaustarvikkeet teidän tarpeisiinne.
showcase-image
Toteutus
Suunnittelimme Noipack Oy:n uudet verkkosivut meidän omalle verkkoalustallemme suomen, englannin, ruotsin ja saksan kielellä. Lisäsimme kotisivuille myös uudet tuotekuvat asiakkaiden nähtäville. Ideana oli toteuttaa kotisivut yrityksen pyynnön mukaan vihreää ja valkoista sävyä käyttäen. Lisäksi olemme suunnitelleet NoiBiolle, Noipackille sekä heidän asiakasravintoloilleen lukuisia erilaisia kertakäyttöastioita, take away -pakkauksia ja -kasseja. NoiBion ja Noipackin omien brändien tuotteet suunnittelemme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!