main-customer-image
Asiakastarina

Linkosuo: Graafinen suunnittelu

Asiakas
Linkosuo
Toimiala
Kahvilat / ravintolat
Projekti
Graafinen suunnittelu
Yli 80 vuotta rohkeutta ja makua
Linkosuon huolella valmistetut tuotteet ja asiantunteva palvelu luovat herkullisia hetkiä. Toimintamme ytimeen on leivottu lupaus laadusta ja rohkeudesta, jotka maistuvat leipomossamme ja kahviloissamme päivittäin.
showcase-image
Linkosuo
Jatkamme tarinaa, jonka Aarne ja Elsa Linkosuo aloittivat perustaessaan leipomo-myymälän Tampereen Rautatienkadun Emmauksen-taloon vuonna 1936. Nyt Linkosuon 14 lounasravintolaa ja kahvilaa palvelevat koko Pirkanmaan alueella tarjoten maistuvia salaatteja, kotiruokalounaita – ja tietysti oman leipomon suolaisia ja makeita herkkuja! Erityisen tunnettuja olemme maukkaasta kuivaleivästämme. Linkosuon kokenut juhlapalvelu auttaa kaikenkokoisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Kondiittorimestarimme ja pitopalvelukokkimme loihtivat unohtumattomia makuelämyksiä aina häistä yritystilaisuuksiin asti. Myös tunnelmalliset juhlatilat hoituvat meidän kauttamme. Kaiken tämän lisäksi toimitamme yrityksille automaatiopalveluita, joihin kuuluvat mm. juoma-, välipala- ja kahviautomaatit. Olemme yli 80-vuotias perheyritys, joka uskoo laatuun, ahkeruuteen ja rohkeuteen. Meidät tunnetaan leipomoteollisuuden edelläkävijänä, ja haluamme jatkaa innovatiivisena yrityksenä myös tulevaisuudessa. Kotimaan toiminnan lisäksi tuotteitamme viedään menestyksekkäästi useisiin maihin, kuten Baltiaan, Pohjoismaihin, Eurooppaan sekä Kiinaan.
showcase-image
Toteutus
Suunnittelimme Linkosuon Uudet tilaustuotteet- ja Tilattavat juhlakakut -esitteet. Näistä tehtiin sekä digitaaliset että painettavat versiot. Alkuvuonna 2021 Tampereella sijaitseva Siilinkarin kahvio uudistettiin. Suunnittelimme avajaisten mainokset, jotka olivat näytillä muun muassa Tampereen kauppakeskusten LED-näytöillä sekä paikallislehdissä.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!