main-customer-image
Asiakastarina

Krekom Oy: Uudet kotisivut

Asiakas
Krekom
Toimiala
Kattoremontit
Projekti
Graafinen suunnittelu Kotisivut
Kattoremontit Pirkanmaalla yli 10 vuoden kokemuksella
Haluamme välttää isommat vahingot ihmisten kodeissa reagoimalla mahdollisiin ongelmakohtiin ja tuoda ne tietoon ajoissa. Kunnostukset ja kokonaisvaltaiset remontit toteutamme aina kustannustehokkaasti hyödyntäen ensiluokkaisia materiaaleja.
showcase-image
Toteutus
Suunnittelimme ja toteutimme Krekomille täysin uudet verkkosivut. Ulkoasussa pyrimme moderniin ja dynaamiseen ilmeeseen, joten päädyimme hyödyntämään mustan, harmaan ja sinivihreän sävyjä. Uusilta verkkosivuilta asiakkaat pääsevät lukemaan yrityksen tarinasta, selaamaan kuvagalleriaa firman toteuttamista kattoremonteista sekä tutustumaan kattoremontin vaiheisiin. Tuore yritys sai lopputuloksena informatiivisen, houkuttelevan ja ennen kaikkea toimivan verkkosivukokonaisuuden, joka palvelee asiakkaiden tarpeita.
showcase-image
Krekom
Krekom on ammattitaitoinen ja kustannustehokas kattoremontteihin, talon maalauksiin sekä erilaisiin peltitöihin erikoistunut yritys. Yritys tekee jokaisen kattotyömme kokonaisvaltaisena palveluna, jolloin remontti valmistuu kertaheitolla siisteydestä ja laadusta tinkimättä. Jokaisessa toteutuksessaan Krekom käyttää vain ensiluokkaisia materiaaleja, jotka kestävät vuosikymmeniä asennusajankohdasta eteenpäin. Yrityksen tiimillä on yli 10 vuoden kokemus kattoalan töistä, joten asiantuntemusta ei tältä yritykseltä puutu!
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!