main-customer-image
Asiakastarina

Guru’s Kitchen

Asiakas
Guru’s Kitchen
Toimiala
Ravintola
Projekti
Kotisivut Yritysilme
Legendan alkuperä on mystiikan peitossa.
Guru riemuitsee erilaisten ruokavalioiden olemassaolosta ja toivottaa kaikki tervetulleeksi matkalle, halki Välimeren ja Lähi-Idän kulinaristisien triumfien.
showcase-image
Gurun tarina
Gurun legendan alkuperä on mystiikan peitossa. Tiedämme, että hän on matkannut jo vuosikymmeniä maailmaa ympäri tutkien eri kansallisuuksien kulinaristisia saloja. Lukuisien makunystyröitä hivelevien ekskursioiden jälkeen, Guru on mittaamattomassa viisaudessaan halunnut jakaa oppimansa salat. Käy rohkeasti sisään, yhdessä tai yksin, harmaasta arjesta värikkääseen Gurun keittiöön nauttimaan vaikkapa vastavalmistettua, höyryävää sahramifocacciaa. Eksoottisen makumaailman voit löytää myös raikkaiden ja aistillisten juomasekoituksien parista, auringonlaskun jälkeenkin. Guru riemuitsee erilaisten ruokavalioiden olemassaolosta ja toivottaa kaikki tervetulleeksi matkalle, halki Välimeren ja Lähi-Idän kulinaristisien triumfien.
showcase-image
Toteutus
Olemme suunnitelleet Guru’s Kitchenin yritysilmeen. Yritysilmeen lisäksi olemme toteuttaneet ikkunateipit, kotisivut, lukusia menuja ja sosiaalisen median mainoksia. Guru’s Kitchenin logoa suunnitellessa tuli luoda mystiselle Gurun legendalle kasvot. Kyseessä on mystinen legenda, joten hänen kasvojaan ei voitu paljastaa. Tuotimme Gurulle WordPress -julkaisualustalla toimivat nykyaikaiset kotisivut. Kotisivujen tuli olla käyttäjäläheiset, jotta asiakas löytää niin menun kuin pöytävarauskalenterin helposti ja nopeasti. Lisäksi sivut toteutettiin englannin kielellä. Guru on luottanut mainostoimistoomme alusta alkaen.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!