main-customer-image
Asiakastarina

Gti X Cars: Kotisivut ja yritysilme

Asiakas
Gti X Cars
Toimiala
Autokauppa
Projekti
Kotisivut Yritysilme
Autojen maahantuontia ja vähittäismyyntiä harjoittava erikoisliike
Moottoriajoneuvojen sekä autonrenkaiden ja -vanteiden maahantuontia ja vähittäismyyntiä harjoittava erikoisliike.
showcase-image
Toteutus
Suunnittelimme oululaisen autoliikkeen Gti X Carsin koko yritysilmeen, joka sisälsi logon, kotisivut, käyntikortit ja paljon muuta. Yritysilmeen luontiin saimme inspiraation urheilullisista autoista. Värimaailmaksi valikoitui asiakkaan kanssa yhteispäätöksellä hopea, punainen ja musta. Kotisivut toteutimme helppokäyttöisyys ja esillepano edellä. Kotisivut suunniteltiin WordPress -julkaisualustalle, johon liitimme helppokäyttöisen ajoneuvolistauksen.
showcase-image
Gti X Cars
GTI X Cars Oy on moottoriajoneuvojen sekä autonrenkaiden ja -vanteiden, korinosien maahantuontia ja vähittäismyyntiä harjoittava erikoisliike Oulussa ja Tuusulassa. Maahantuomme laadukkaita saksalaisia autoja, jotka varustellaan omassa asentamossamme käyttäjänsä näköiseksi. Tarjoamme asiakkaillemme varustellun, huolletun ja katsastetun auton joustavilla rahoitusehdoilla.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!