main-customer-image
Asiakastarina

FC Lahti: Uudet kotisivut

Asiakas
FC Lahti
Toimiala
Jalkapalloseura
Projekti
Kotisivut
Tarina on vasta alkanut
FC Lahti on lahtelainen jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue pelaa kaudella 2022 Suomen korkeimmalla sarjatasolla Veikkausliigassa.
showcase-image
Toteutus
Ideana oli toteuttaa kotisivut mukailemaan uutta graafista ilmettä. Asiakkaan toiveena oli myös saada sivuista tyylikkään yksinkertaiset ja ilmavat. Oletuksena oli myös, että sivut toimivat sulavasti eri laitteilla. Lisäksi uusi verkkokauppa oli tarkoituksena upottaa suoraan sivuille. FC Lahden uudet kotisivut ovat modernit ja yksinkertaisen tyylikkäät. Uusia sivuja koristaa vaalea väripaletti yhdessä FCL Red- ja FCL Black -värien kanssa. Näin kotisivut saivat avaran ja modernin ilmeen. Kirjasimina toimivat Brand Bookin mukaiset Bison ja Styrene A.
showcase-image
FC Lahti
FC Lahti on lahtelainen jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue pelaa kaudella 2022 Suomen korkeimmalla sarjatasolla Veikkausliigassa. FC Lahti pelaa kauden kaikki kotiottelunsa Lahden Kisapuistossa. FC Lahti perustettiin vuonna 1996, kun FC Kuusysin ja Lahden Reippaan edustusjoukkueet yhdistettiin. FC Lahden perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi seura julkistaa uuden ja modernin visuaalisen identiteetin, joka koostuu uudesta seuratunnuksesta (logo), brändimanuaalista (brand book), brändivideosta ja verkkosivustosta.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!