main-customer-image
Asiakastarina

Decens: Graafinen suunnittelu ja kotisivut

Asiakas
Decens
Toimiala
IT
Projekti
Graafinen suunnittelu Kotisivut
Suomalaista IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelua.
Decens on täysin suomalainen, kokonaan henkilökuntansa omistuksessa oleva IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Decensin IT-palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.
showcase-image
Decens
Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Liiketoimintamme on muuttunut vuosien varrella laite- ja projektitoimittajasta palvelutoimittajaksi. Tämän päivän palvelukonseptimme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut palvelumallina. Decensin palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin. Palvelemme eri toimialojen yrityksiä ja julkista sektoria ympäri Suomen. Pääkonttorimme on Tampereella, muut toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa. Decens on täysin suomalainen, kokonaan henkilökuntansa omistuksessa oleva yhtiö. Kaikki työt tehdään suomalaisen henkilökunnan voimin ja palvelut rakentuvat suomalaisten konesalien pohjalle. Decensillä työskentelee lähes 100 ammattilaista, joista 2/3 toimii asiantuntijatehtävissä. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Decensille Avainlippu -merkin osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelulle. Decens on myös Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys.
showcase-image
Toteutus
Suunnittelimme Decensille uudet kotisivut WordPress -julkaisualustalle. Kotisivut toteutettiin alusta alkaen yhdessä asiakkaan kanssa. Uusien kotisivujen etusivulle oli tärkeää luoda näyttävä palvelut-osio, jotta asiakas pääsee helposti siirtymään suorinta reittiä oikeaan palveluun. Olemme suunnitelleet Decensille kotisivujen lisäksi muun muassa heidän 10- vuotisfestareiden mainokset, asiakaslahjojen ilmeet sekä asiakaskutsukortit.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!