main-customer-image
Asiakastarina

Autosi: Graafinen suunnittelu ja kotisivut

Asiakas
Autosi
Toimiala
Autoliike
Projekti
Graafinen suunnittelu Kotisivut
Täyden palvelun autotalo Lempäälässä
Laaja valikoima laadukkaita vaihtoautoja. Tervetuloa liikkeeseemme tai voit tutustua autoihimme netissä.
showcase-image
Autosi – Sen löydät meiltä
Laaja valikoima laadukkaita vaihtoautoja. Tervetuloa liikkeeseemme Lempäälään tai voit tutustua autoihimme netissä. Kauttamme voitte hoitaa osamaksurahoituksen helposti ja edullisesti. Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen ajoneuvorahoituksen valitsemallesi rahoitusyhtiölle.
showcase-image
Toteutus
Laitoimme Autosin ilmeen kertaheitolla uusiksi! Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle uudet verkkosivut, jotka huokuvat tyylikyyttä ja ajattomuutta. Asiakkaamme toiveesta hyödynsimme graafisessa ulkoasussa erilaisia sinisen sävyjä – kotisivuja koristaa muun muassa syvä tummansininen, kirkas taivaansininen ja tehostevärinä päädyimme käyttämään raikasta valkoista. Myös Autosin logo päivitettiin modernimmaksi versioksi entisestä. Nyt logolla on uusi minimalistinen ilme, jossa yrityksen nimi on helposti luettavissa. Tärkeintä kotisivujen toteutuksessa oli asiakaslähtöisyyden korostaminen. Halusimme säilyttää tutut ja turvalliset välilehdet, joista asiakkaat löytävät etsimänsä vain muutamalla klikkauksella. Kokonaisuus säilyi selkeänä ja helppokäyttöisenä myös autokaupoille saapuneiden asiakkaiden näkökulmasta. Toteutimme Autosin uudet verkkosivut omalle verkkoalustallemme taataksemme niiden tehokkaan ja toimivan käytön. Olemme aiemmin suunnitelleet Autosille myös digimainoksia ja käyntikortteja.
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!