Markkinointi

Menestyvän yrityksen takana on hyvä markkinointi. Onnistuneella markkinoinnilla tavoitat uusia asiakkaita ja brändistäsi tulee tunnettu. Anna meidän toteuttaa yrityksesi markkinointi ammattitaidolla niin sinulle jää aikaa muiden tärkeiden asioiden hoitamiseen! Kauttamme onnistuu myös Facebook, Instagram ja Snapchat markkinointi.

Markkinointipalvelu alkaen 120€ / kuukausi. Palveluun sisältyy joka kuukausi kaksi tuntia sosiaalisen median strategian suunnittelua. Selvitämme sekä kehitämme mitenkä yrityksesi näkyvyyttä voisi parantaa ja millaisista mainoksista olisi eniten hyötyä yrityksellesi. Kysy lisää markkinointipalveluista.

Taksimarkkinointi

Oletko miettinyt yrityksellesi näkyvyyttä katukuvassa? Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus mainostaa Pirkanmaalla toimivissa takseissa. Taksit ovat liikkeellä melkein ympäri vuorokauden ja keskimäärin kilometrejä tulee 8 000 – 10 000 kuukaudessa.

Taksimainonnan kuukausihinta on 250€ / kuukausi. Tämän lisäksi yritys maksaa taksin teippauksen, joka on mainoksen koosta riipuen 200–500€. Sopimuksen kesto on minimissään 6 kuukautta.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Ota meihin yhteyttä.