fbpx

Markkinointi

Menestyvän yrityksen takana on hyvä markkinointi. Onnistuneella markkinoinnilla tavoitat uusia asiakkaita ja brändistäsi tulee tunnettu. Anna meidän toteuttaa yrityksesi markkinointi ammattitaidolla niin sinulle jää aikaa muiden tärkeiden asioiden hoitamiseen! Kauttamme onnistuu myös Facebook, Instagram ja Snapchat markkinointi.

Sosiaalisen median markkinoinnissa pystymme käyttämään avuksi sosiaalisen mediasta tunnettuja julkisuuden henkilöitä. Näiden henkilöiden kautta pystymme hankkimaan yrityksellesi laajan näkyvyyden eri kanavissa.

Markkinointipalvelun hinta on alkaen 120€ / kuukausi. Palveluun sisältyy joka kuukausi kaksi tuntia sosiaalisen median strategian suunnittelua. Selvitämme sekä kehitämme mitenkä yrityksesi näkyvyyttä voisi parantaa ja millaisista mainoksista olisi eniten hyötyä yrityksellesi.  Lisätunnit ovat 60€ / tunti. Kysy lisää markkinointipalveluista alla olevalla lomakkeella.

Kauttamme saat myös Google Tag Manager ja Microsoft Clarity työkalut käyttöösi. Näihin palveluihin meillä on tarjolla myös erilaisia analyysi / kehityspaketteja.

Haippi markkinointi

Taksimarkkinointi

Oletko miettinyt yrityksellesi näkyvyyttä katukuvassa? Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus mainostaa Pirkanmaalla toimivissa takseissa. Taksit ovat liikkeellä melkein ympäri vuorokauden ja keskimäärin kilometrejä tulee 8 000 – 10 000 kuukaudessa.

Taksimainonnan kuukausihinta on 250€ / kuukausi. Tämän lisäksi yritys maksaa taksin teippauksen, joka on mainoksen koosta riipuen 200–500€. Sopimuksen kesto on minimissään 6 kuukautta.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Ota meihin yhteyttä.