Mainostoimisto Haippi https://mainostoimistohaippi.fi Aidosti edullinen mainostoimisto Fri, 03 Jul 2020 11:09:07 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 https://mainostoimistohaippi.fi/wp-content/uploads/2019/03/cropped-favicon-32x32.png Mainostoimisto Haippi https://mainostoimistohaippi.fi 32 32 GrowStep https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/growstep/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=growstep Fri, 03 Jul 2020 11:02:42 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2890 The post GrowStep appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

GrowStep

Suunnittelimme tamperelaisen ilmastointiurakointifirman koko yritysilmeen, joka sisälsi logon sekä nettisivut.

Vieraile sivulla:

www.growstep.fi

Rohkea kumppani

GrowStep tarkoittaa meidän kielessämme kasvuaskelta. GrowStep on rohkea. Mitä rohkeus tarkoittaa sinulle?

Näemme sen takana monia eri lähestymiskulmia ja kysymyksiä. Haluamme auttaa sinua rohkealla ja ruisleivän makuisella otteella, selvällä kielellä, selkeillä teoilla sekä melkoisella kokemuksella. Jos kaipaat palaverikaveria viisastelemaan ja moittimaan organisaatiotasi tai pelaamaan bullshit-bingoa, unohda meidät ja ota joku tavallinen konsultti tai koomikko naurattamaan ja viihdyttämään tiimiäsi aamupäiväksi. Emme usko sellaisen tuovan pysyvää kehitystä ja hyvinvointia.

The post GrowStep appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
IV-Palvelu Pihlman https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/iv-palvelu-pihlman/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=iv-palvelu-pihlman Fri, 03 Jul 2020 10:32:04 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2878 The post IV-Palvelu Pihlman appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

IV-Palvelu Pihlman

Suunnittelimme tamperelaisen ilmastointiurakointifirman koko yritysilmeen, joka sisälsi logon sekä nettisivut.

Vieraile sivulla:

www.ivp.fi

IV-Palvelu Pihlman

IV-Palvelu Pihlman Oy on vuonna 2001 perustettu ilmastointiurakointiin keskittyvä yritys. Tuotamme iv-urakointipalveluja rakennusliikkeille, rakennuttajille, julkisyhteisöille sekä yksityisille tilaajille. Uudisrakentamisen ohella teemme ilmastointiurakointia myös saneerauskohteisiin. Omakotirakentamisessa emme ole mukana.

Toimintamme on laadukasta ja toimimme sovitussa aikataulussa. Palveluksessamme on joukko motivoituneita ammattilaisia, joita täydentää kattava ja kokenut alihankinta- ja yhteistyöverkosto.

The post IV-Palvelu Pihlman appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
Gti X Cars https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/gti-x-cars/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gti-x-cars Fri, 03 Jul 2020 09:55:53 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2865 The post Gti X Cars appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

Gti X Cars

Suunnittelimme oululaisen autoliikkeen Gti X Carsin koko yritysilmeen, joka sisälsi logon, nettisivun sekä käyntikortit.

Vieraile sivulla:

www.gtixcars.fi

Gti X Cars

Gti X Cars Oy on moottoriajoneuvojen sekä autonrenkaiden ja -vanteiden maahantuontia ja vähittäismyyntiä harjoittava erikoisliike Oulussa. Maahantuomme laadukkaita saksalaisia autoja, jotka varustellaan omassa asentamossamme käyttäjänsä näköiseksi. Tarjoamme asiakkaillemme varustellun, huolletun ja katsastetun auton joustavilla rahoitusehdoilla.

The post Gti X Cars appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
Rokirent https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/rokirent/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rokirent Thu, 02 Jul 2020 13:18:14 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2847 The post Rokirent appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

Rokirent

Suunnittelimme Rokirentin koko yritysilmeen, joka sisälsi logon ja uudet nettisivut.

Vieraile sivulla:

www.rokirent.fi

Vesijettivuokrausta Pirkanmaalla

Rokirent on vesijettivuokraamo Pirkanmaalla, vietä ikimuistoinen kesäpäivä kruissaillen vesijeteillä.

Rokirentiltä vuokraat Kawasaki STX-15F ja Kawasaki Ultra 310X -vesijetit tarpeidesi mukaan.

The post Rokirent appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
Pohjatyöt Infra https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/pohjatyot-infra/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pohjatyot-infra Mon, 29 Jun 2020 12:53:57 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2768 The post Pohjatyöt Infra appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

Pohjatyöt Infra

Suunnittelimme Pohjatyöt Infran koko yritysilmeen, joka sisälsi logon ja uudet nettisivut. Lisäksi kuvasimme heille dronella työmaiden esittelyvideoita.

Vieraile sivulla:

www.pohjatyot.fi

Maanrakennustyöt luotettavasti ja ammattitaidolla Pirkanmaan alueella

Teemme maanrakennustyöt luotettavasti ja ammattitaidolla Pirkanmaan alueella.

Meille ei ole mikään liian suuri tai pieni kohde, teemme kaikki kohteet aina aikataulussa ja ammattitaidolla.

The post Pohjatyöt Infra appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
Onniravintolat https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/onniravintolat/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=onniravintolat Thu, 28 May 2020 09:09:21 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2672 The post Onniravintolat appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

Onniravintolat

Digimateriaalit – Printtimateriaalit

Olemme suunnitelleet Onniravintolan ravintoloille mm. digi- ja printtimateriaaleja sekä kotisivut.

.

Vieraile Onniravintoloiden kotisivuilla:

www.onniravintolat.fi

Onniravintoloiden tarina alkoi vuonna 1996,

kun Sher Jang Singh perusti ensimmäisen ravintolansa Espooseen. Siitä lähtien perheyritys on kasvanut tasaisesti ja on tällä hetkellä kymmenen erilaista ravintolaa käsittävä menestyvä kokonaisuus. Valikoimaan kuuluu muun muassa perinteistä ruokaa ja erikoisoluita tarjoilevia ravintoloita, pubeja, livemusiikkipaikkoja sekä karaokebaareja ja yökerhoja.

Onniravintolat on vastuullinen, jo toisen sukupolven luotsaama perheyritys, joka kasvanut tasaisen varmasti uusia ravintoloita perustaen. Kasvu on vahva osa myös Onniravintoloiden tulevaisuuden visiota, ja yritys etsiikin jatkuvasti uusia ravintoloita sekä liiketiloja osaksi toimivaa ravintolamaailmaansa.  

Intohimo ravintolatoimintaan ja asiakkaiden toiveiden tarkka kuuntelu on näkynyt onnistumisina. Tätä tukee myös lähes sadan oman työntekijän sitoutunut joukko, joka hallitsee ammattimaisesti erilaiset ravintolakonseptit. Kevyt organisaatio ja hyvään johtamiseen panostaminen mahdollistavat nopean reagoinnin muuttuvissa tilanteissa.

The post Onniravintolat appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
Ihme ja Kumma https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/ihme-ja-kumma/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ihme-ja-kumma Fri, 13 Mar 2020 12:59:48 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2189 The post Ihme ja Kumma appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

Ihme Ja Kumma

Mainosmateriaalit – Nettisivut

Suunnittelimme porilaisen yökerho Ihme Ja Kumman visuaalisen ilmeen, ja olemme tehneet mainosmateriaaleja niin digitaalisiin kanaviin kuin printtiin.

Vieraile sivulla:

www.ihmejakumma.fi

 

The post Ihme ja Kumma appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
Thai Papaya https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/thai-papaya/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=thai-papaya Fri, 13 Mar 2020 12:52:06 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2180 The post Thai Papaya appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

Thai Papaya

Nettisivut 

Suunnittelimme Helsingissä sijaitsevalle ravintola Thai Papayalle responsiiviset nettisivut.

Vieraile sivulla:

www.thaipapaya.fi 

Thai Papayan tarina sai alkunsa vuonna 2011,

kun aviopari ja perustajat Lennu ja Pradab keksivät osallistua ensi kertaa Ravintolapäivään. Pariskunta oli innoissaan saadessaan tarjota thaikeittiön antimia suurelle yleisölle – olivathan he valmistaneet herkkuja kotona yhdessä perheelleen ja ystävilleen jo vuosien ajan.

Kolmen ravintolapäivän suuren suosion innoittamana, ja yksittäisten lisätilausten siivittämänä, oli varsin nopeassa aikataulussa aika aloittaa oma catering –palvelu. Thai Papaya on palvellut nälkäisiä lähes kaikilla suurilla kotimaisilla festareilla. Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. Laatu ja maku edellä.

The post Thai Papaya appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
Special Cab https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/special-cab/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=special-cab Fri, 13 Mar 2020 12:34:24 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2163 The post Special Cab appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

Special Cab

Yritysilme – Nettisivut – Painotuotteet

Suunnittelimme Tampereen seudulla palvelevalle taksifirma Special Cabille yritysilmeen, nettisivut ja muita mainosmateriaaleja. 

Vieraile sivulla:

www.specialcab.fi 

The post Special Cab appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>
Janicol Racing https://mainostoimistohaippi.fi/asiakkaat/janicol-racing/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=janicol-racing Fri, 13 Mar 2020 12:32:51 +0000 https://mainostoimistohaippi.fi/?p=2161 The post Janicol Racing appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>

Janicol Racing

Painotuotteet – Mainosmateriaalit

Olemme suunnitelleet Janicol Racingille painotuotteina ja mainosmateriaaleina mm. ulkoteippauksia, kylttejä sekä mainosgrafiikkaa ja lahjakortit.

The post Janicol Racing appeared first on Mainostoimisto Haippi.

]]>