Yrittäjä, panosta laadukkaisiin valokuviin!

25.05.2023
Valokuvaus
Yrittäjä
Brändi
Digimarkkinointi
Verkkosivut

Verkkosivujen tai sosiaalisen median kuvissa yrittäjän ei kannata mennä sieltä, mistä aita on matalin – tai edullisin. Ammattivalokuvaajan palkkaaminen saattaa tuntua hetkessä turhalta rahareiältä, mutta todellisuudessa kyseessä on kannattava investointi. Valokuvat viestivät erilaisia asioita asiakkaillesi, lopputulos on sinusta kiinni: haluatko houkutella uusia asiakkaita vai karkottaa heidät käpälämäkeen?

 

Miksi laadukkaat valokuvat ovat yritykselle niin tärkeitä?

1. Kuvat viestivät brändisi identiteetistä

Ammattimaisilla valokuvilla voit kertoa sanattomasti asiakkaillesi brändisi luonteesta: brändisi saattaa olla muodollinen tai hauska ja nokkela. Panostamalla laadukkaisiin valokuviin lisäät yrityksesi kilpailukykyä, sillä persoonan tuominen esiin yritysmaailmassa on kultaakin kalliimpaa. Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat kertovat myös siitä, kuinka tosissasi olet brändisi suhteen.

 

2. Kuvat kiinnittävät asiakkaidesi huomion ja antavat hyvän ensivaikutelman

Niinhän sitä sanotaan, ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Paras ottaa siitä kaikki ilo irti! Ammattimaisilla valokuvilla erotut eduksesi ja onnistut luomaan lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiisi niin digitaalisessa kuin printtimuodossa.

 

3. Panosta aitoon visuaaliseen kuvaukseen brändistäsi

Vältä kuvapankkiin turvautumista joka käänteessä, ja kuvaa sen sijaan aitoa tekemisen meininkiä. Palkkaa ammattivalokuvaaja räpsimään onnistuneita otoksia oikeasta henkilökunnastasi ja toimitiloistasi. Näin luot yhteyden asiakkaisiisi ennen kuin edes tapaat heidät. Asiakkaan ja brändin välinen yhteys lisää luottamusta ja turvallisuuden tunnetta, jotka nousevat kaupanteossa varsin keskeiseen rooliin.

 

4. Kuvapankin valokuvat tuntuvat epäaidoilta ja kylmiltä

Kyllä, kuvapankki on ihanan helppokäyttöinen ja täynnä toinen toistaan hienompia kuvia… Mutta ne eivät kuvaa juuri sinun tuotteitasi ja palvelujasi. Toimivan markkinoinnin ehtoja on sen yksilöllisyys ja luovuus. Tämä ei aina toteudu kuvapankkia hyödyntämällä, sillä todennäköisyys sille, että toinen yritys käyttää tismalleen samaa kuvaa, on todella suuri. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kuvapankkia voisi tai saisi käyttää lainkaan, mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa!

 

5. Ammattivalokuvaajan laatua ei voi verrata mihinkään

Panostamalla kokeneeseen valokuvaajaan, jolle yrityskuvat eivät ole vieras käsite, onnistut erottamaan brändisi kilpailevista yrityksistä. Ammattimaiset kuvat luovat yrityksestäsi ainutlaatuisen ja osaavan mielikuvan. Nappaamalla onnistuneita kuvia tuotteistasi lisäät laadukkuuden tunnetta tarjoamiisi tuotteisiin ja palveluihin. Joskus tarkat ja visuaalisesti miellyttävät valokuvat voivat olla ratkaiseva tekijä ostopäätöksen tai verkkosivuilla vierailun tiellä.

Jaa blogi
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!