Pinterest – inspiraation koti

11.05.2023
Pinterest
Somemarkkinointi
Sosiaalinen media

Selaa, jaa ja kerää

Pinterest on vuonna 2010 avattu sosiaalisen median alusta, jonne jokainen voi lisätä visuaalista sisältöä ja kerätä niitä kokoelmiksi. Kuvavirran selaaminen auttaa inspiroitumaan haluamastaan teemasta ja palvelun käyttäjät voivat halutessaan koota mieluisia kuvia erillisiin kokoelmiin. Pinterest toimii ilmoitustaulumaisesti ”pinnaamalla” ei poimimalla uusia kuvia kokoelmiin. Tämän lisäksi käyttäjät voivat tykätä muiden kokoelmista ja seurata muita käyttäjiä.

 

Pinterest toimii visuaalisena hakukoneena, ja kuvien yhteydessä esiintyvien linkkien avulla käyttäjät voivat seurata kuvaa alkuperäisen lähteen äärelle. Kanava on käytössä erityisesti naispuolisilla käyttäjillä. Koska Pinterest on aivan omanlaisensa hakukone, yritysten on hyvä luoda strategia markkinoinnin kannalta. Tehokas strategia sisältää niin SEO optimointia, visuaalisesti miellyttävän sisällön luomista sekä tunteisiin vetoavaa materiaalia.

 

Millaisia ”pinnejä” on olemassa?

Pinterest on täynnä uusia ideoita ja inspiroivaa sisältöä. Suureen suosioon on noussut muun muassa vinkkioppaat, kuvakokoelmat sekä infograafit. Tutustu Pinterestin julkaisutyyppeihin ja pohdi, mikä näistä sopisi parhaiten juuri sinun yritystilillesi!

📌 Tuote ”pin”

Antaa ajantasaista tietoa palvelusta tai tuotteesta, sisältäen hinnan ja saatavuuden. Julkaisuun voi halutessaan myös ladata tuoteselosteen.

📌 Video ”pin”

Videon avulla voit kertoa tarinan liikkuvan kuvan muodossa.

📌 Artikkeli ”pin”

Tämä on loistava tapa korostaa blogiasi tai kirjoittamiasi artikkeleita.

📌 Tarina ”pin”

Käytä tarinoita interaktiivisen sisällön luomiseen. Voit liittää julkaisuusi kuvia, tekstiä ja linkkejä.

📌 Ostettava” pin”

Shop-the-look on korkealaatuinen julkaisu, josta asiakas pääsee suoraan ostamaan kuvassa esiintyvät tuotteet. Tämän tyyliset julkaisut ovat yleisessä käytössä erityisesti muotiteollisuuden parissa.

Search Engine Journal: Pinterest Mood Boards Upgraded With 3 New Features

Huomio muotitaikurit ja sisustusvelhot!

Moni yritys on onnistunut innostamaan Pinterestin käyttäjiä ostamaan tuotteitansa laadukkaasti toteutetun sisällön avulla. Tärkeää palvelussa on tarjota potentiaalisille asiakkaille korkealaatuisia kuvia, jotka sopivat ajan henkeen ja trendikkääseen estetiikkaan. Erityisesti muotimaailman yritykset, kuten vaatebrändit ja korusuunnittelijat ovat saaneet nostetta Pinterestista. Lisäksi kodinsisustukseen erikoistuneet yritykset saattavat löytää uusia lojaaleja asiakkaita sosiaalisen median kanavalta. Mikäli Pinterestin valloittaminen tuntuu työläältä ja hankalalta, käytössäsi on mainostoimistomme asiantunteva tiimi. Talostamme löytyy niin visuaaliseen markkinointiin kuin tekstintuotantoon erikoistuneita ammattilaisia, jotka auttavat sinua matkalla Pinterestin huipulle.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Jaa blogi
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!