Nainen blogin takana

16.09.2022
Copywriter
Sisällöntuottaja

Kuka kirjoittaa Haipin blogia?

Moni seuraajamme on todennäköisesti huomannut aktivoitumisemme muun muassa sosiaalisessa mediassa ja verkkosivujemme omassa blogissa. Blogimme käsittelee ajankohtaisia markkinoinnin ilmiöitä ja aiheita, jotka sattuvat syystä tai toisesta kiehtomaan toimistomme omaa runoilijaa. Mutta kuka on tämä mysteerihenkilö, joka päivästä toiseen jaksaa näpytellä tietokoneellaan?

 

Roosa on Haipin uusimpia lisäyksiä ja työskentelee toimistollamme copywriterina. Kirjoittaminen on aina ollut lähellä Roosan sydäntä – tämä haaveilee vielä joskus julkaisevansa kauhu-scifi-murhamysteeriromaanin, joka päätyy Hollywoodin valkokankaille. Kirjoittaminen ja kirjallisuus ovat Roosalle niin rakkaita harrastuksia, että hän päätti lopulta tehdä niistä itselleen uran. Hän aloitti vuonna 2019 kirjallisuustieteen opintonsa Tampereen yliopistossa, ja tarkoituksena olisi valmistua humanististen tieteiden kandidaatiksi ja filosofian maisteriksi vuoteen 2025 mennessä. Kirjallisuustieteen lisäksi Roosa opiskelee markkinointia ja viestintää sivuaineinaan, jotka ovat molemmat hyödyksi mainostoimistossa työskennellessään. Yliopistossa Roosa kirjoittaa pääsääntöisesti tieteellistä materiaalia, joka täyttää akateemisten tekstilajien kriteerit, joten käytännönläheisemmät aiheet toimivat loistavana vastapainona raskaille asiateksteille.

 

Mitä copywriter tekee?

Copywriterin tehtävänä mainostoimistossamme on tuottaa kaikki tekstimuotoinen sisältö erilaisiin projekteihin sekä oikolukea valmista materiaalia mahdollisten virheiden varalta. Roosa on työskennellyt eri yritysten kotisivujen, ravintoloiden menujen, sosiaalisen median julkaisujen sekä hakukoneystävällisten blogitekstien parissa jo vuoden alusta freelancerina. Kesän alussa Haippi kuitenkin päätyi lopputulokseen, että tiimimme tarvitsee vakituisen copywriterin huolehtimaan korkeatasoisesta tekstisisällöstä. Kannattaa siis laittaa Roosalle suoraan sähköpostia, mikäli yrityksesi kaipaa luovaa sisällöntuotantoa!

 

Teetä, tanssia ja tarinoita

Vapaa-aikanaan Roosan tunnit kuluvat rakkaan tanssiharrastuksen parissa, joka on kulkenut tämän mukana pienestä tytöstä saakka. Tamperelaislähtöinen K. Company on esiintyvä tanssiryhmä, joka viihdyttää juhlaväkeä ympäri vuoden. Mikäli sanaseppomme ei pyörähtele tanssisalissa, hän pyhittää vapaa-aikansa nauttien jättimäisen kupillisen teetä mukaansatempaavan kirjan tai puistattavan kauhuelokuvan parissa. Akateemisen elämän ja vauhdikkaan tanssiharrastuksen välissä Roosa jatkaa Haipin blogin kirjoittamista ajankohtaisista ja mielenkiintoisista aiheista.

Jaa blogi
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!