Kiitos kuuluu asiakkaillemme!

10.12.2022
Uusi vuosi
Asiakas

Vuosi lähestyy loppuaan ja me Haipilla haluamme osoittaa kiitollisuutta upeita asiakkaitamme kohtaan. Tämä vuosi on sisältänyt tietokoneella näpyttelyä, hiiren klikkailua, puhelinsoittoja, tulostimen hurinaa ja laittoman paljon kahvia.

 

Projekteja joka lähtöön

Olemme tänäkin vuonna päässeet toteuttamaan toinen toistaan upeampia projekteja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Mukaan mahtui ripeän aikataulun töitä, mutta myös suurempia ja pitkäkestoisempia projekteja. Mikä tärkeintä, me ja asiakkaamme nautimme jokaisesta yhteisestä käytetystä työtunnista!

 

Mihin matkamme jatkuu ensi vuonna?

Uusi vuosi, uudet kujeet! Mainostoimisto Haippi pyrkii jatkuvasti laajentamaan omaa osaamistaan eri aloille ja janoamme uusia haasteita. Kukaan meistä ei osaa ennustaa ensi vuoden projekteja etukäteen, mutta toivomme entistä enemmän mielenkiintoisia asiakkuuksia ja kutkuttavaa luomistyötä.

 

Pidämme kiinni pitkäaikaisista ja lojaaleista asiakkaistamme tarjoamalla heille vain parasta, mutta olemme avoimia uusille tuttavuuksille alalta kuin alalta. Älä siis epäröi lähestyä meitä mieltä askarruttavien markkinointipulmien kanssa – me autamme sinua mielellämme!

 

Pitemmittä puheitta: suuri kiitos jokaiselle asiakkaallemme! Teemme tätä intohimosta markkinointia kohtaan ja olemme enemmän kuin otettuja, että te olette olleet tyytyväisiä työpanokseemme. Ilman teitä ei olisi meitä!

 

Hyvää joulun odotusta!

- Haippilaiset

Jaa blogi
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!