Suunnittele kesäkampanja kanssamme!

06.04.2023
Kesä
Markkinointi
Kampanja

Kevätaurinko paistaa, linnut laulavat ja sulanut lumi virtaa solisevana purona pitkin pölyisiä katuja. Siinä, missä luonto herää eloon, niin myös mainostoimiston suunnittelijat, sillä nyt on aika kääntää katseet kohti kesää. Yritykset tarvitsevat jatkuvasti uusia keinoja tavoittaa uusia asiakkaita ja parempaa markkinointikikkaa ei tähän olekaan kuin puhutteleva kesäkampanja! 

 

Miksi näin aikaisin? 

Kevään korvalla monet nauttivat ujosti lämmittävästä auringosta ja viimeisistä pakkasöistä, mutta alitajuisesti monien mieli matkaa tulevaan kesään. Muutos näkyy kuluttajissa jo varhaisessa vaiheessa, kun syksyn ja talven kyllästämä vaatekerta muuttuu hempeisiin pastellisävyihin ja kirkkaisiin tehosteväreihin. Auringon valon lisääntyessä kuluttajat innostuvat matkustelusta, festareista ja tapahtumista sekä kesän uutuustuotteista. 

Markkinoijan tulee aina olla kuluttajia askeleen edellä, ja aavistaa heidän tulevat tarpeensa ennaltaehkäisevästi. Kun ideoit ja suunnittelet kesäkampanjasi jo hyvissä ajoin kevään puolella, sinulla on kesän alussa valmis tuote julkaistavaksi. Moni yritys tekee yksinkertaisen virheen julkaistessaan sesonkituotteensa tai palvelunsa vasta kesän puolessa välissä. Tällöin asiakkaat eivät pääse nauttimaan yrityksesi antimista heti kesän alusta alkaen. 

 Ice Cream

Mitä kesäkampanjoissa näkyy? 

Sesonkituotteet ja mainoskampanjat luovat mielikuvan trooppisen kuumasta kesästä värikkäine kukkineen ja hiekkarantoineen. Yllättävän usein kotimaiset yritykset tavoittelevat laajempaa yleisöä korostaen visuaalisuudessaan palmuja ja hulppeita merenrantanäkymiä. Suomalaisille kuluttajille nämä automaattisesti viestivät kesästä, vaikka meidän kesämme koostuukin pitkälti mansikoista, mökkimaisemista ja korkean suojakertoimen aurinkorasvasta. 

 Haastammekin jokaisen kesäkampanjaa pohtivan yrityksen harkitsevan kotimaista kesää kuvastavaa mainoskampanjaa. Markkinoinnissa on loppujen lopuksi kyse tunteisiin vetoamisesta, ja ihmisten muistoissa varastoituu ällistyttävä määrä erilaisia tunteita, joita olemme päässeet elämän aikana kokemaan. Monilla meistä on vahvoja muistoja lapsuuden kesistä, jolloin juoksimme paljain jaloin kostealla nurmikolla ja yritimme syödä kioskilta ostetun jäätelön pian ennen kuin se suli ja valui tahmaisten sormien läpi. Näitä voimakkaita tunnereaktioita saa ja pitää hyödyntää markkinoinnissa! 

 

Millaisia kampanjoita voin tehdä? 

Mainoksilla on rajaton mahdollisuus luoda jotain uutta ja puhutella täysin uusia asiakkaita. Mainostoimistomme suunnittelee ja toteuttaa toinen toistaan upeampia markkinointimateriaaleja, kuten digimainontaa, julisteita, esitteitä, somekampanjoita ja julkisivuteippauksia. Tiimimme koostuu kivenkovista ammattilaisista, joilta ei luovuutta puutu. Pääset vaikuttamaan lopputulokseen koko projektin ajan, jolloin valmis tuote vastaa takuuvarmasti visiotasi. 

 

Ota meihin yhteyttä ja sovitaan konsultaatio Haipin osaajien kanssa! 

Jaa blogi
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!