Jouluista yrityksesi!

11.11.2022
Joulu
Digi
Markkinointi

Hou, hou, hou! Nyt viimeistään on aika päivittää yrityksesi jouluilme. Haipin palveluista löydät lukuisia eri keinoja jouluistaa oma yrityksesi juuri ajoissa vuoden tunnelmallisimpaan kauteen.

 

Kylän kaunein jouluikkuna

Monet yritykset panostavat jouluisin omaan julkisivuun. Kaupunki täyttyy tunnelmallisista valoista ja juhlaan sopivista hahmoista, kuten tontuista, lumiukoista ja poroista. Asiakkaat jalkautuvat kauppoihin ja yrityksiin joululahjojen perässä, joten varaudu kävijöihin ajoissa!

 

Jouluikkunan suunnitteleminen saattaa tuntua monesta haastavalta ja työläältä projektilta, sillä upeimmat ikkunat ovat täynnä toinen toistaan ihmeellisimpiä olentoja ja virityksiä. Joulutunnelman voi saavuttaa yksinkertaisimmillakin ikkunateippauksilla, jotka graafinen suunnittelijamme loihtii sinun toiveidesi pohjalta. Kaunis jouluikkuna houkuttelee ohikulkevia ihmisiä ja tuo uusia asiakkaita yrityksellesi.

 

Muista asiakkaitasi joulukortilla

Muistatko vielä, kuinka mahtavaa oli vastaanottaa kaunis joulukortti? Vaikka kortit ovat pitkälti siirtyneet digitaalisiksi tai jääneet kokonaan unholaan, on aika muistaa lähimmäisiä upealla jouluntoivotuksella. Ja ketkä ovat yrityksesi lähimmäiset? Asiakkaasi tietenkin!

 

Me Haipilla suunnittelemme brändillesi sopivan joulukortin, jonka voit postittaa lojaaleille asiakkaillesi. Graafinen suunnittelijamme ja copywriterimme toteuttavat yrityksellesi kuvankauniin kortin, joka lämmittää jokaisen vastaanottajan sydäntä kylmän talven keskellä. Mikä parasta, henkilökohtainen joulukortti lisää asiakkaidesi kokemaa arvoa ja näin parantaa asiakassuhteita entisestään.

 

Sesonkituotteiden pakkaukset

Jouluinen tuotepakkaus on loistava keino luoda joulutunnelmaa yrityksen tuotevalikoimaan. Kyseessä voi olla täysin uusi pakkaus tai jo olemassa olevan pakkauksen päivittäminen jouluiseen ilmeeseen. Asiantunteva tiimimme kuuntelee tarkkaan toiveitasi ja pyrkii niiden pohjalta luomaan jotain taianomaista tulevaan jouluun.

 

Digitaalinen joulukampanja

Digitaalinen mainoskampanja on yksi helpoimmista ja edullisimmista keinoista puhutella asiakkaitasi. Sisällöntuotannon tiimimme suunnittelee brändillesi sopivan mainoskampanjan joulusesonkiin sinun ohjeidesi ja toiveidesi mukaan.

 

Joulu on todistetusti ostosten kulta-aikaa, kun asiakkaat ovat jo valmiiksi ”ostohousut jalassa”. Monet selailevat nettiä alennusten ja tarjousten perässä jo syksystä alkaen, joten nyt viimeistään kannattaa markkinoida omaa joulukampanjaasi.

 

Pääset tekemään tarjouspyynnön suoraan täältä!

Jaa blogi
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!