Haipin arvoisia verkkosivuja

30.01.2023
Verkkosivut

Mainostoimistomme asiantunteva tiimi on loihtinut toinen toistaan upeampia verkkosivukokonaisuuksia jo vuosien ajan. Modernit kotisivut ovat nykyään niin pienille kuin suurille yrityksille elinehto, sillä kaupankäynti on siirtynyt digitaaliseen ulottuvuuteen entistä voimakkaammin. Jos yrityksellä ei ole verkkosivuja, onko sitä edes olemassa asiakkaan silmissä?

 

Luova tiimi palveluksessasi

Haipin riveissä työskentelee aimo joukko luovia tyyppejä, joilta ei ideat lopu kesken. Tilaamalla verkkosivut meiltä, saat käyttöösi ammattitaitoisen Art Directorin ja graafisen suunnittelijan, jonka ensisijainen tehtävä on huolehtia kotisivujesi visuaalisesta puolesta. Graafinen suunnittelija muun muassa suunnittelee esteettisen sommittelun koko sivustolle sekä hyödyntää brändille ominaisia värivaihtoehtoja. Typografia, valokuvat, ikonit sekä muut graafiset tuotokset pyritään tuottamaan siten, että ne istuvat yrityksen visuaaliseen ilmeeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Lue Tuuren osaamisalueista lisää täältä.

 

Tekstisisällöstä ja oikeinkirjoituksesta huolehtii talon oma copywriterimme. Huoliteltu ja oikeaoppinen teksti viestii asiakkaalle asiantuntevuudesta sekä luotettavuudesta – kieliopillisesti oikein kirjoitettu kieli on myös äärimmäisen mukavaa luettavaa. Tekstisuunnittelussa otamme huomioon brändille ominaisen ilmaisutyylin sekä äänensävyn, jotta lopputuloksena olisi eheä kokonaisuus, joka sointuu yhteen yrityksen aiemman markkinointimateriaalin kanssa. Yrityksesi viestintätyyli saattaa olla jämäkkä, tunteisiin vetoava tai humoristinen – meiltä onnistuu nämä kaikki! Lisää tekstisuunnittelijan työnkuvasta pääset lukemaan blogistamme.

 

Ohjelmistokehittäjämme vastaa kaikista verkkosivun toiminnallisista seikoista. Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla ja yrityksellä on erilaisia tarpeita ja toivomuksia verkkototeutuksia kohtaan, ja me pyrimme vastaamaan näihin parhaamme mukaan. Saatat tarvita yrityksesi verkkosivuille esimerkiksi ajanvarauskalenterin, nettikaupan tai yhteydenottolomakkeen, ja me Haipilla toteutamme nämä käden käänteessä. Responsiivisuus on verkkosivuille ehdottoman tärkeää, sillä asiakkaat vaihtavat herkästi kilpailevan yrityksen verkkosivuille, mikäli sivusto ei toimi halutulla tavalla heti alkuun. Jotta yrityksesi verkkosivut säilyisivät nopeina ja toimivina, me toteutamme sivustoja myös omalle verkkoalustallemme.

 

Kuulumme sinun joukkueeseesi

Jokainen verkkosivutoteutus alkaa konsultaatiolla ja palvelun tarpeen kartoittamisella. Varaamalla konsultaatioajan, voimme käydä yhdessä luovan tiimimme kanssa kaikki vaatimukset, joita sinulla on koskien uusia verkkosivujasi. Me palamme halusta kuulla hulluimmatkin ideat, ja toteutamme mielellämme innovatiivisia ja ennennäkemättömiä projekteja. Tarvittaessa voit turvautua asiantuntevaan henkilöstöömme luovassa prosessissa ja esittää kysymyksiä, kysyä mielipidettä tai tarkentavia kysymyksiä. Haluamme nähdä itsemme osana sinun tiimiäsi ulkopuolisen toimijan sijasta – tämä on meidän kaikkien yhteinen projekti!

 

Ymmärrämme, että mieli saattaa muuttua prosessin aikana, ja se on täysin OK. Meidän kanssamme voit viestitellä pitkin projektin etenemistä ja tehdä tarpeellisia muutoksia niin visuaaliseen kuin sisällölliseen puoleen. Haluamme, että jokainen projekti hoidetaan maaliin niin, että asiakas poistuu luotamme hymyssä suin ja tyytyväisenä työpanokseemme.

 

Ota yhteyttä ja varaa konsultaatioaika meidän kanssamme!

Jaa blogi
Miksi Haippi?
  • arrow
    Omaamme vankkaa kokemusta eri toimialojen yrityksistä.
  • arrow
    Haluamme jakaa luovat ideamme sinun kanssasi.
  • arrow
    Tarjoamme rentoa ja rehtiä palvelua.
Herätimmekö kiinnostuksesi?
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluaisit tietää lisää? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tiedät jo, mitä palveluita tiimiltämme tarvitset, voit jättää suoraan tarjouspyynnön!