fbpx

Yrjönkatu 10

Cocktaileja, oluita ja hyvää tunnelmaa.

Porin keskustassa aivan torin laidalla sijaitseva hyvätunnelmainen baari.

Asiakas
Yrjönkatu 10

Toimiala
Ravintola

Projekti
Graafinen suunnittelu
ja yritysilme

Kotisivut
Yrjönkatu 10

Yrjönkatu 10

Yrjönkatu 10

Viihtyisästä baarista löydätte vaihtuvan valikoiman maistuvia juomasekoituksia, joita baarimikot taituroivat intohimolla ja ammattitaidolla. Drinkkien ohella on tarjolla laaja valikoima erilaisia oluita paikallisista erikoisuuksista aina isoihin maailmanlaajuisiin brändeihin.

Yrjönkadulla järjestetään mielellään myös erilaisia yksityistilaisuuksia drinkki-, olut- ja viinikoulutuksista kokouksiin. Viihtyisä baari, ystävälliset baarimikot ja lyömätön tunnelma toivottavat sinut tervetulleeksi aina uudestaan ja uudestaan.

Yrjönkadulla näet myös kaikki Ässien pelit

Toteutus

Suunnittelimme uudet yksinkertaisen hienot kotisivut WrodPress -alustalle, jotta asiakkaan on helppo päivittää kotisivujaan myös itse.

Ideana oli toteuttaa kotisivut vaalean ja harmaan sävyjä käyttäen. Marmorikuvio valikoitui osaksi kotisivun designia. Tarkoitus oli tehdä yksinkertaisen tyylikkäät sivut, joita on helppo selata niin tietokoneella kuin mobiilillakin ja josta löytää etsimänsä tiedon helposti.

Upotimme myös ajanvarauksen ja lahjakorttien verkkokaupan suoraan kotisivuille, jotta asiakkaan on helppo varata aika tai tilata helposti lahjakortti muutamalla klikkauksella.

Yrjönkatu 10
Yrjönkatu 10
Yrjönkatu 10
Yrjönkatu 10