fbpx

Urheiluhieroja Leijonat

Ammattitaitoinen urheiluhieroja Tampereella

Urheiluhieroja Leijonat on vuonna 2015 perustettu hierontaklinikka Tampereella Ratinan suvannossa.

Asiakas
Urheiluhieroja Leijonat

Toimiala
Urheiluhieroja

Projekti
Graafinen suunnittelu | kotisivut | yritysilme

urheiluhieroja-leijonat-kotisivut

Urheiluhieroja Leijonat

Palveluvalikoimaan kuuluu urheiluhieronta, purentalihasten käsittely sekä kinesio- ja kovat teippaukset. Tärkeintä on laadukas palvelu, jonka avulla pyritään parantamaan lihasvaivat, hermosäryt, liikerajoitukset, korjaamaan kehon virheasentoja ja myös ennaltaehkäisemään niitä.

Mennessäsi ensimmäistä kertaa hierontaan täytät esitietolomakkeen, minkä jälkeen tehdään liiketestauksia, joiden avulla voidaan taata laadukas ja yksilöllinen palvelu.

Urheiluhieroja Leijonissa hierojana toimii yrityksen omistaja Toni Koskiluhta. Toni on kokenut ammattilainen, joka on hieronut myös SM- ja MM-tason urheilijoita. Toni on myös itse pelannut jääkiekkoa SM-tasolla, joten hänellä on henkilökohtaista kokemusta urheilusta aiheutuvien vammojen hoidosta ja lihashuollosta. Vankan kokemuksensa avulla Toni pyrkii löytämään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen, juuri hänelle parhaiten sopivan hoitomuodon.

Asiakkaina on muun muassa eri lajien ammattiurheilijoita, muusikoita, toimistotyöntekijöitä, rakennusmiehiä, opiskelijoita ja eläkeläisiä.

Toteutus

Suunnittelimme uudet yksinkertaisen hienot kotisivut WrodPress -alustalle, jotta asiakkaan on helppo päivittää kotisivujaan myös itse.

Ideana oli toteuttaa kotisivut vaalean ja harmaan sävyjä käyttäen. Marmorikuvio valikoitui osaksi kotisivun designia. Tarkoitus oli tehdä yksinkertaisen tyylikkäät sivut, joita on helppo selata niin tietokoneella kuin mobiilillakin ja josta löytää etsimänsä tiedon helposti.

Upotimme myös ajanvarauksen ja lahjakorttien verkkokaupan suoraan kotisivuille, jotta asiakkaan on helppo varata aika tai tilata helposti lahjakortti muutamalla klikkauksella.

urheiluhieroja-leijonat-kotisivut-mobiili
urheiluhieroja-leijonat-artikkelikuva
urheiluhieroja-leijonat-hinnasto
Beautiful You logo