fbpx

Urheiluhieroja Leijonat

Ammattitaitoinen urheiluhieroja Tampereella

Urheiluhieroja Leijonat on vuonna 2015 perustettu hierontaklinikka Tampereella Ratinan suvannossa.

Asiakas
Urheiluhieroja Leijonat

Toimiala
Urheiluhieroja

Projekti
Yritysilme, graafinen suunnittelu & kotisivut

urheiluhieroja-leijonat-kotisivut

Urheiluhieroja Leijonat

Palveluvalikoimaan kuuluu urheiluhieronta, purentalihasten käsittely sekä kinesio- ja kovat teippaukset. Tärkeintä on laadukas palvelu, jonka avulla pyritään parantamaan lihasvaivat, hermosäryt, liikerajoitukset, korjaamaan kehon virheasentoja ja myös ennaltaehkäisemään niitä.

Mennessäsi ensimmäistä kertaa hierontaan täytät esitietolomakkeen, minkä jälkeen tehdään liiketestauksia, joiden avulla voidaan taata laadukas ja yksilöllinen palvelu.

Urheiluhieroja Leijonissa hierojana toimii yrityksen omistaja Toni Koskiluhta. Toni on kokenut ammattilainen, joka on hieronut myös SM- ja MM-tason urheilijoita. Toni on myös itse pelannut jääkiekkoa SM-tasolla, joten hänellä on henkilökohtaista kokemusta urheilusta aiheutuvien vammojen hoidosta ja lihashuollosta. Vankan kokemuksensa avulla Toni pyrkii löytämään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen, juuri hänelle parhaiten sopivan hoitomuodon.

Asiakkaina on muun muassa eri lajien ammattiurheilijoita, muusikoita, toimistotyöntekijöitä, rakennusmiehiä, opiskelijoita ja eläkeläisiä.

Toteutus

Suunnittelimme uudet yksinkertaisen hienot kotisivut WordPress -alustalle, jotta asiakkaan on helppo päivittää kotisivujaan myös itse.

Logoon oli tarkoitus sisällyttää mukaan leijonan kuvio kuvaamaan yrityksen nimeä. Kotisivujen värimaailmana on käytetty sinisen ja vaalean sävyjä tuomaan raikkautta ja uskottavuutta sivuille. Väljä ja yksinkertainen suunnittelu luo sivuille sopivaa keveyttä.

Olemme toteuttaneet Urheiluhieroja Leijonille myös lukuisia printti- ja digimainoksia, mm. käyntikortteja, julisteita ja lahjakortteja. Urheiluhieroja Leijonat on luottanut mainostoimistomme palveluihin alusta alkaen.

urheiluhieroja-leijonat-kotisivut-mobiili
urheiluhieroja-leijonat-artikkelikuva
urheiluhieroja-leijonat-hinnasto
Beautiful You logo