fbpx

Thai Papaya

Aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä

Thai Papayan tarina sai alkunsa 2011, kun aviopari ja perustajat Lennu ja Pradab keksivät osallistua ensi kertaa Ravintolapäivään.

Asiakas
Thai Papaya

Toimiala
Ravintola

Projekti
Graafinen suunnittelu &
uudet kotisivut

Kotisivut
thaipapaya.fi

Thai Papaya nettisivut

Thai Papaya

Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. Laatu ja maku edellä. Ravinteikas, maistuva ja terveellinen ateria on nykyään mahdollinen. Sen tarjoaa aina palvelualtis Thai Papaya.

Thai Papaya hoitaa cateringin, oletpa sitten järjestämässä isoa yritystapahtumaa tai esimerkiksi häitä. Huippusuositut Thai Papayan ruoat maistuvat varmasti vieraillenne. Räätälöimme aina asiakkaan kanssa juuri teidän tapahtumaan sopivat herkut. Annokset kuljetetaan ravintolastamme suoraan tilaisuuteesi. Tarvittaessa otamme huippuvarustellun keittiömme mukaan ja valmistamme ruoat paikan päällä.

Toteutus

Suunnittelimme Helsingissä sijaitsevalle ravintola Thai Papayalle kotisivut WordPress -julkaisualustalle. Kotisivujen designistä vastasi Kumppari / Miika Kumpulainen.

Thai Papayan toimeksiantona loimme heille nykyaikaiset, helppokäyttöiset ja kattavat kotisivut. Olemme luoneet kotisivuille myös verkkokaupan, josta asiakas voi tilata ruoat helposti ja nopeasti.

Lisäksi olemme toteuttaneet ravintolalle kuukausituotteiden ja sosiaalisen median mainoksia.

Thai Papaya iPhone
Thai Papaya