fbpx

Teivon Liha

Lihatuotantoa jo vuodesta 1988.

Teivon Lihan toiminta perustuu paikallisuuteen. Raaka-aineet hankitaan aina mahdollisimman läheltä. Käytössä on 100 % kotimaista lihaa, joka tilataan lähialueen toimittajilta.

Asiakas
Teivon Liha

Toimiala
Lihatuotanto

Projekti
Graafinen suunnittelu, uudet kotisivut ja uusi yritysilme

Kotisivut
teivonliha.fi

Teivon Liha nettisivut

Teivon Liha

Teivon Lihan toiminta perustuu paikallisuuteen. Teivon Lihan kuluttajille suunnatut tuotteet ovat saaneet vankan suosion Pirkanmaan alueella. Vanhimmat tuotteet ovat olleet mukana yrityksen alkuvaiheista asti, josta lähtien asiakkaille on tarjottu legendan maineen saavuttaneita Teivon lihapyöryköitä, sekä niiden kanssa yhteen kuuluvaa pippurikastiketta. Tuotevalikoima on uusiutunut vuosien varrella ja uutena suosikkituotteena on Teivon Premium Kebab! Teivolla pyritään kehittämään uusia tuotteita vastaamaan tämän päivän kysyntään.

Toteutus

Uudistimme Teivon Lihan yritysilmeen. Yritysilmeen uudistukseen kuului logon suunnittelu, digimainoksien suunnittelu ja toteutus, tuotekuvaukset sekä uusien t-paitojen suunnittelu.

Yritysilmeen suunnittelussa lähdimme päivittämään ilmettä nykyaikaiseen tyylin unohtamatta yrityksen legendaarista ja pitkäaikaista mainetta. Tärkeänä oli muistaa, että yritys on palvellut lihateollisuudessa 4 vuosikymmenyksen ajan.

Lisäksi suunnittelimme Teivon Lihan uudet nykyaikaiset kotisivut WordPress -julkaisualustalle. Kotisivuille lisättiin myös yrityksen ammattilais- ja kuluttajatuotteet näkyville. Kotisivuilla on tärkeätä, että asiakas löytää tarvittavat tiedot tuotteista helposti.

Kotisivut mobiili
Teivon Liha lihapullat ja pippurikastike
Teivon Liha
Teivonliha