fbpx

RekryDiili

Tehdään yhdessä huippudiili!

Välitämme työntekijöitä ja välitämme työntekijöistä.

Asiakas
RekryDiili

Toimiala
Rekrytointifirma

Projekti
Kotisivut ja
yritysilme

Kotisivut
rekrydiili.fi

Rekrydiili kotisivut

RekryDiili

RekryDiili Oy on vuonna 2016 perustettu kokenut vuokratyönantaja. Palveluihin kuuluu henkilöstövuokraus kaikilla toimialoilla, suorahaut, soveltuvuusarviointitestit rekrytointikoulutukset sekä headhunting. Henkilöstövuokraus tuo joustoa yrityksen kiinteisiin kustannuksiin. RekyDiilin henkilöstövuokraus on helppo ja nopea keino saada käyttöön kunkin alan paras osaaminen ja ammattitaito oikeaan aikaan. RekryDiili tuntee tekijäverkostonsa ja heidän vahvuutensa. Näin he löytävät parhaiten tarpeita vastaavat ammattilaiset.

Toimipisteet

Tampereella (pääkonttori), Helsingissä, Turussa, Hyvinkäällä ja Kokemäellä. Lisäksi toimintaa on Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa.

”Miksi valite meidät?

Olemme aktiivinen ja energinen toimija ja kanssamme toimiminen on vaivatonta ja helppoa. Meiltä löytyy helposti työntekijäehdokkaita ja kerromme rehellisesti, mikäli meillä ei ole tarjolla tekijää vaadittuun tehtävänkuvaan. Palvelualttiit asiakaspalvelijamme ja rekrytointikonsulttimme auttavat asiakasyrityksiämme sekä työntekijöitämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Toteutus

Olemme suunnitelleet RekryDiilille näyttävän yritysilmeen. Yritysilmeeseen kuului logon suunnitteluu sekä graafinen ohjeistus.

Logon suunnittelussa lähdimme miettimään mitenkä asiakas ja henkilötövuokrausyritys yhdistyisi luotettavasti. Tämän ansiosta loimme logoon kaksi magneettia, jotka yhdistyvät toisiinsa. Tämä kuvaa RekryDiilin ja asiakkaan automaattista yhdistymistä.

Kotisivut on suunniteltu WordPress -julkaisualustalle. Kotisivuille olemme koodanneet myös oman työpaikkailmoitus -osion. Kotisivuilla on tärkeintä, että työnantajat ja työntekijät löytävät tarvittavat tiedot kätevästi.

Olemme toteuttaneet Rekrydiilille myös lukuisia erilaisia mainosmateriaaleja. Näistä mainittakoon esitteet, käyntikortit, lehtimainokset, muistilehtiöt ja roll-upit. RekryDiili on luottanut mainostoimistoomme yrityksen perustamisesta lähtien.

rekrydiili
rekrydiili
Rekrydiili käyntikortit
Rekrydiili Roll Up