fbpx

Ranta

Ravintola Ratinan suvannossa

Yli 1200-paikkainen ravintola, johon sisältyy 2 erillistä baaria / yökerhoa, sekä iso terassi. Ravintolakompleksi sijaitsee Tampereen Koskikeskuksessa.

Asiakas
Ranta

Toimila
Ravintola

Projekti
Graafinen suunnittelu &
markkinointi

ranta-ruokatilaukset

TROPIIKIN LÄMPIMÄT TUULET PUHALTAVAT RANNASSA.

Taatusti Tampereen eksoottisin kesäravintola Ranta tarjoaa kiireettömän rentoa meininkiä ja monipuolisia elämyksiä kaikille aisteille. Yli 1200-paikkainen ravintola pitää sisällään terassin, baarin ja yökerhon.

Kuuman kesäpäivän kietoessa lomailijan lempeään otteeseensa on hyvä välillä puraista hieman suolaista. Mutkaton ja kansainvälinen ruokalista on viritetty vastaamaan lomailijan nälkää – tarjolla on esimerkiksi tacoja, burgereita ja salaatteja. Baarin puolella juomat ovat kylmiä ja meno kuuma. Drinkkilistalla on kesän trendikkäimmät janonsammuttajat ja erilaiset kannut kuten Aperol Spritz.

Ravintolan ilme on mehukas kuin vastapuristettu appelsiinimehu turkoosia merta vasten. Sisustuksessa käytetyt rottinki, aidot viherkasvit sekä kylläisinä hehkuvat värit tuovat mieleen tropiikin rantabaarit. Auringon painuttua mailleen jatkuu lomailijan ilta yökerhon puolella, missä DJ:t pitävät biitillään hien pinnassa.

Toteutus

Olemme suunnitelleet Rannan kaikki mainokset ravintolan perustamisesta lähtien. Mainoksiin on kuulunut mm. erilaisten ikkunateippien, kylttien, lehtimainoksien, menujen, sosiaalisen median mainoksien ja videoiden suunnittelua.

Olemme myös vastanneet ravintolan markkinoinnista alusta alkaen. Graafisen suunnittelun, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon yhteistyö alkoi vuonna vuonna 2016.

Ranta kesämenu 2020
ranta-kollaasi
ranta-teippaukset
ranta-mocktails