Ranta

Painotuotteet – Digimainokset

Suunnittelimme Ranta -yökerholle painotöitä, jotka sisälsivät ravintolan teippaukset, menuja ja hinnastoja. Lisäksi suunnittelimme yökerholle mainoksia digitaalisiin kanaviin.

TROPIIKIN LÄMPIMÄT TUULET PUHALTAVAT RANNASSA.

Taatusti Tampereen eksoottisin kesäravintola Ranta tarjoaa kiireettömän rentoa meininkiä ja monipuolisia elämyksiä kaikille aisteille. Yli 1200-paikkainen ravintola pitää sisällään terassin, baarin ja yökerhon.

Kuuman kesäpäivän kietoessa lomailijan lempeään otteeseensa on hyvä välillä puraista hieman suolaista. Mutkaton ja kansainvälinen ruokalista on viritetty vastaamaan lomailijan nälkää – tarjolla on esimerkiksi tacoja, burgereita ja salaatteja. Baarin puolella juomat ovat kylmiä ja meno kuuma. Drinkkilistalla on kesän trendikkäimmät janonsammuttajat ja erilaiset kannut kuten Aperol Spritz.

Ravintolan ilme on mehukas kuin vastapuristettu appelsiinimehu turkoosia merta vasten.
Sisustuksessa käytetyt rottinki, aidot viherkasvit sekä kylläisinä hehkuvat värit tuovat mieleen tropiikin rantabaarit. Auringon painuttua mailleen jatkuu lomailijan ilta yökerhon puolella, missä DJ:t pitävät biitillään hien pinnassa.

Ranta kesämenu 2020