fbpx

Promoottoriksi.fi

Uudenlainen tapa markkinoida!

Tuomme massiivisen näkyvyyden suoramarkkinoinnilla yrityksille, ohjelmatoimistoille ja brändeille! Lisäksi tarjoamme rekrytointi-, konsultointi ja henkilöstöpalveluja yrityksille.

Asiakas
Promoottoriksi

Toimiala
Markkinointi

Projekti
Yritysilme, graafinen suunnittelu & kotisivut

Promoottoriksi

Beautiful You

Promoottoriksi on nuorekas suomalainen verkosto, joka tarjoaa  henkilöstö-, konsultointi-,  rekrytointi-, ohjelma- ja manageripalvelua. Tarjomme myös brändäystä, tuotejakelua ja some-, sissi- sekä suoramarkkinointia yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille tällä hetkellä massiivisella tavalla, sosiaalisen median avulla.

Tehtävämme on auttaa asiakkaita ja työtekijöitämme menestymään. Saamme kasaan valtakunnallisesti työntekijöitä lyhyelläkin varoitusajalla. Autamme sinun haasteidesi kanssa somessa. Vastaamme kysymyksiisi ja annamme kehitysehdotukset. Tuomme massiivisen näkyvyyden ohjelmallesi, yrityksellesi, brändillesi tai vaikka nousevalle bändille käyttäen  promoottoreita valtakunnallisesti. Takaamme laajan sissilevityksen somessa sekä suoramarkkinoinnissa.

Toteutus

Olemme suunnitelleet Promoottoriksi.fi yritysilmeen, kotisivut, erilaisia digimainoksia sekä painotuotteita.

Kotisivut suunniteltiin WordPress -alustalle, jotta asiakkaan on helppo päivittää kotisivujaan myös itse.

Promoottoriksi.fi -yritysilme on toteutettu asiakkaan toiveiden mukaan värimaailmalla kulta/musta, samaa värimaailmaa on käytetty myös kaikissa muissa mainosmateriaaleissa sekä kotisivuilla. Kotisivujen kautta asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä ja lähettää promoottorihakemuksia.

promoottoriksi-flyer
promoottoriksi-roll-up