fbpx

Onniravintolat

Pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys.

Onniravintoloiden tarina alkoi vuonna 1996, kun Espooseen perustettiin ensimmäinen ravintola. Siitä lähtien perheyritys on kasvanut tasaisesti.

Asiakas
Onniravintolat

Toimiala
Ravintola

Projekti
Graafinen suunnittelu
ja kotisivuja

haippi-ravintola-black-bird

Onniravintolat

Valikoimaan kuuluu muun muassa perinteistä ruokaa ja erikoisoluita tarjoilevia ravintoloita, pubeja, livemusiikkipaikkoja sekä karaokebaareja ja yökerhoja.

Onniravintolat on vastuullinen, jo toisen sukupolven luotsaama perheyritys, joka kasvanut tasaisen varmasti uusia ravintoloita perustaen. Kasvu on vahva osa myös Onniravintoloiden tulevaisuuden visiota, ja yritys etsiikin jatkuvasti uusia ravintoloita sekä liiketiloja osaksi toimivaa ravintolamaailmaansa.

Intohimo ravintolatoimintaan ja asiakkaiden toiveiden tarkka kuuntelu on näkynyt onnistumisina. Tätä tukee myös lähes sadan oman työntekijän sitoutunut joukko, joka hallitsee ammattimaisesti erilaiset ravintolakonseptit. Kevyt organisaatio ja hyvään johtamiseen panostaminen mahdollistavat nopean reagoinnin muuttuvissa tilanteissa.

Toteutus

Suunnittelimme uudet yksinkertaisen hienot kotisivut WrodPress -alustalle, jotta asiakkaan on helppo päivittää kotisivujaan myös itse.

Ideana oli toteuttaa kotisivut vaalean ja harmaan sävyjä käyttäen. Marmorikuvio valikoitui osaksi kotisivun designia. Tarkoitus oli tehdä yksinkertaisen tyylikkäät sivut, joita on helppo selata niin tietokoneella kuin mobiilillakin ja josta löytää etsimänsä tiedon helposti.

Upotimme myös ajanvarauksen ja lahjakorttien verkkokaupan suoraan kotisivuille, jotta asiakkaan on helppo varata aika tai tilata helposti lahjakortti muutamalla klikkauksella.

haippi-gate-a21
Onniravintolat
Black Bird
Black Bird