fbpx

Onniravintolat

Pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys.

Onniravintoloiden tarina alkoi vuonna 1996, kun Espooseen perustettiin ensimmäinen ravintola. Siitä lähtien perheyritys on kasvanut tasaisesti.

Asiakas
Onniravintolat

Toimiala
Ravintola

Projekti
Graafinen suunnittelu
ja kotisivuja

haippi-ravintola-black-bird

Onniravintolat

Valikoimaan kuuluu muun muassa perinteistä ruokaa ja erikoisoluita tarjoilevia ravintoloita, pubeja, livemusiikkipaikkoja sekä karaokebaareja ja yökerhoja.

Onniravintolat on vastuullinen, jo toisen sukupolven luotsaama perheyritys, joka kasvanut tasaisen varmasti uusia ravintoloita perustaen. Kasvu on vahva osa myös Onniravintoloiden tulevaisuuden visiota, ja yritys etsiikin jatkuvasti uusia ravintoloita sekä liiketiloja osaksi toimivaa ravintolamaailmaansa.

Intohimo ravintolatoimintaan ja asiakkaiden toiveiden tarkka kuuntelu on näkynyt onnistumisina. Tätä tukee myös lähes sadan oman työntekijän sitoutunut joukko, joka hallitsee ammattimaisesti erilaiset ravintolakonseptit. Kevyt organisaatio ja hyvään johtamiseen panostaminen mahdollistavat nopean reagoinnin muuttuvissa tilanteissa.

Toteutus

Olemme suunnitelleet Onniravintolan ravintoloille mm. digi- ja printtimateriaaleja, sekä yrityksen omistamien ravintoloiden kotisivuja.

Yhdeksän ravintolan mainosmateriaaleissa noudatimme kunkin ravintolan yleisilmettä. Ravintoloihin kuului ruokaravintoloita, yökerhoja, pubeja sekä drinkkibaareja. Yhteistyömme avaintekijä on ollut hyvä vuorovaikutus molempiin suuntiin.

haippi-gate-a21
Onniravintolat
Black Bird
Black Bird