Onniravintolat

Digimateriaalit – Printtimateriaalit

Olemme suunnitelleet Onniravintolan ravintoloille mm. digi- ja printtimateriaaleja sekä yrityksen omistamien ravinoloiden kotisivuja.

.

Vieraile Onniravintoloiden kotisivuilla:

www.onniravintolat.fi

 

Vieraile tekemillämme kotisivuilla:

Gate A21

Ravintola Black Bird

Onniravintoloiden tarina alkoi vuonna 1996,

kun Sher Jang Singh perusti ensimmäisen ravintolansa Espooseen. Siitä lähtien perheyritys on kasvanut tasaisesti ja on tällä hetkellä kymmenen erilaista ravintolaa käsittävä menestyvä kokonaisuus. Valikoimaan kuuluu muun muassa perinteistä ruokaa ja erikoisoluita tarjoilevia ravintoloita, pubeja, livemusiikkipaikkoja sekä karaokebaareja ja yökerhoja.

Onniravintolat on vastuullinen, jo toisen sukupolven luotsaama perheyritys, joka kasvanut tasaisen varmasti uusia ravintoloita perustaen. Kasvu on vahva osa myös Onniravintoloiden tulevaisuuden visiota, ja yritys etsiikin jatkuvasti uusia ravintoloita sekä liiketiloja osaksi toimivaa ravintolamaailmaansa.

Intohimo ravintolatoimintaan ja asiakkaiden toiveiden tarkka kuuntelu on näkynyt onnistumisina. Tätä tukee myös lähes sadan oman työntekijän sitoutunut joukko, joka hallitsee ammattimaisesti erilaiset ravintolakonseptit. Kevyt organisaatio ja hyvään johtamiseen panostaminen mahdollistavat nopean reagoinnin muuttuvissa tilanteissa.

haippi-ravintola-black-bird