fbpx

Noipack

Vastuullisia pakkaustarvike ratkaisuja

Noipack on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1998 pakkaustarvikealalla. Vuosien varrella toiminta on hioutunut nykyiseen malliinsa. Vuonna 2018 yrityksen nimi vaihtui Noi Due Oy:sta nykyiseen muotoonsa.

Asiakas
Noipack

Toimiala
Tukkuliike

Projekti
Graafinen suunnittelu
ja kotisivut

Kotisivut
noipack.fi

Noipack nettisivut

Noipack

Noipack on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1998 pakkaustarvikealalla. Noipackin kautta saat tilattua kaikki tarvittavat pakkausmateriaalit yrityksellesi. Noipackin missio on löytää uusia kestävän kehityksen pakkaustarvikeratkaisuja paremman huomisen vuoksi.

Haluatko erottua muista omilla brändätyillä pakkaustarvikkeilla?
Noipackiltä löydät ratkaisun tähän. Noipackin kautta pytyt kustomoimaan juuri oikeanlaiset pakkaustarvikkeet teidän tarpeisiinne.

Toteutus

Suunnittelimme Noipack Oy:n uudet kotisivut WordPress -julkaisualustalle suomen ja englannin kielisiksi. Kotisivuille lisättiin myös yrityksen tuotteet näkyville.

Ideana oli toteuttaa kotisivut yrityksen pyynnön mukaan vihreää ja valkoista sävyä käyttäen. Yrityksen logon lehdet tulivat myös osaksi kotisivuja.

Lisäksi olemme suunnitelleet NoiBiolle, Noipackille sekä heidän asiakasravintoloilleen lukuisia erilaisia kertakäyttöastioita, take away -pakkauksia ja -kasseja. NoiBion ja Noipackin omien brändien tuotteet suunnittelemme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Noipack kahvikuppi
Noipack Evin paperikassi
Noipack Take Away -kassi
Noipack pizzalaatikko