fbpx

M-Eazy Music

Täyden palvelun ohjelmatoimisto.

M-Eazy Music on moderni, 2010-luvun ohjelmatoimisto. Tarjoamme laadukasta ohjelmaa, sekä esiintyjiä Suomen artistitaivaan huipulta.

Asiakas
M-Eazy Music
M-Eazy Music Live

Toimiala
Ohjelmatoimisto

Projekti
Kotisivut

M-eazy

M-Eazy Music / M-Eazy Music Live

”M-Eazy Music Live Oy on moderni, 2010-luvun ohjelmatoimisto. Tarjoamme laadukasta ohjelmaa, sekä esiintyjiä Suomen artistitaivaan huipulta ”avaimet käteen” periaatteella. Suhtaudumme työhömme kunnianhimoisesti ja tärkeintä yrityksellemme on tyytyväinen asiakas.”

Yritys edustaa myös kattavaa ja jatkuvasti kasvavaa fanituotemyyntiä, jonka tarkoituksena on tarjota artisteille ja asiakkaille entistä monipuolisempaa palvelua. 

”M-Eazy Music was founded in 2007 by EMMA Award winner Henri “MGI” Lanz. The modern music production company is an ensemble of record label, publishing firm and booking agency. In the recent years M-Eazy Music has been recognized with gold- and platinum awards, and entered on to the Billboard charts in Finland, USA, France, Australia, Great Britain, Mexico, Korea, Hungary, Denmark and Japan.”

Toteutus

Suunnittelimme M-Eazy Musicin ja M-Eazy Liven mobiiliystävälliset kotisivut. Kotisivujen suunnittelussa oli tärkeätä, että asiakkaat löytävät tiedot artisteista helposti ja nopeasti.

M-Eazy Liven sivuilla oli tärkeätä, että jokaiselle myynnissä olevalle artistille tehtiin omat sivut, joista löytyy lisätietoa artistista, keikkakalenteri, musiikkivideo sekä keikkamyyjän tiedot. Lisäksi keikat tuli olla helposti tilattavissa.

M-Eazy Music kotisivuilla oli tärkeätä löytää heidän artistit, tuotetut kappaleet sekä kustannusyhtiön tuottajat. Jokaisella artistilla ja tuottajalla tuli olla myös omat henkilökohtaiset sivut, joista löytää lisätietoa. Sivut tuli lähtökohtaisesti toteuttaa englanninkielellä kansainvälisyyden vuoksi. Lisävaihtoehtona on myös suomenkieliset sivut.

Kotisivut mobiili