fbpx

Linkosuo

Yli 80 vuotta rohkeutta ja hyvää makua!

Pitkänlinjan perheyrityksen maut tunnetaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Asiakas
Linkosuo

Toimiala
Kahvilat / ravintolat

Projekti
Graafinen suunnittelu

Kotisivut
linkosuo.fi

Linkosuon juhlakakut

Linkosuo

Jatkamme tarinaa, jonka Aarne ja Elsa Linkosuo aloittivat perustaessaan leipomo-myymälän Tampereen Rautatienkadun Emmauksen-taloon vuonna 1936. Nyt Linkosuon 14 lounasravintolaa ja kahvilaa palvelevat koko Pirkanmaan alueella tarjoten maistuvia salaatteja, kotiruokalounaita – ja tietysti oman leipomon suolaisia ja makeita herkkuja! Erityisen tunnettuja olemme maukkaasta kuivaleivästämme.

Linkosuon kokenut juhlapalvelu auttaa kaikenkokoisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Kondiittorimestarimme ja pitopalvelukokkimme loihtivat unohtumattomia makuelämyksiä aina häistä yritystilaisuuksiin asti. Myös tunnelmalliset juhlatilat hoituvat meidän kauttamme. Kaiken tämän lisäksi toimitamme yrityksille automaatiopalveluita, joihin kuuluvat mm. juoma-, välipala- ja kahviautomaatit.

Olemme yli 80-vuotias perheyritys, joka uskoo laatuun, ahkeruuteen ja rohkeuteen. Meidät tunnetaan leipomoteollisuuden edelläkävijänä, ja haluamme jatkaa innovatiivisena yrityksenä myös tulevaisuudessa. Kotimaan toiminnan lisäksi tuotteitamme viedään menestyksekkäästi useisiin maihin, kuten Baltiaan, Pohjoismaihin, Eurooppaan sekä Kiinaan.

Toteutus

Suunnittelimme Linkosuon uudet tilaustuotteet- ja tilattavat juhlakakut -esitteet. Näistä tehtiin sekä digitaaliset että painettavat versiot.

Alkuvuonna 2021 Tampereella sijaitseva Siilinkarin kahvio uudistettiin. Suunnittelimme avajaisten mainokset, jotka olivat näytillä Tampereen kauppakeskuksissa yms. LED-näytöillä sekä paikallislehdissä.

Linkosuon juhlakakut
Linkosuo LED-mainos