fbpx

Il Posto

Autenttista italialaista ruokaa.

Asiakas
Il Posto

Toimiala
Ravintola

Projekti
Graafinen suunnittelu,
kotisivut, verkkokauppa

Kotisivut
ilposto.fi

Il Posto

Il Posto

Il Posto on rento italialainen ravintola Hervannassa, Lielahdessa ja Pirkkalassa. Suuri intohimomme on valmistaa erinomaisia napolilaisia pizzoja ja muita klassisia italialaisia herkkuja. Pizzataikinassa on vain neljä raaka-ainetta: 00-caputojauhoa, vettä, merisuolaa ja tuoretta hiivaa. Taikina alustetaan ja muotoillaan käsin. Kastike on todella luonnollinen, vain kuorittuja napolilaisia tomaatteja tuoreella basilikalla. Juustot ovat Italiasta ja ne tehdään korkealuokkaisesta maidosta. Mozzarella tunnetaan myös nimellä “valkoinen kulta” makunsa ja laatunsa vuoksi.

Myös uusi Il Posto Cantina avasi ovensa Tampereen keskustaan. Tarjolla on klassisia italialaisia ruokia. Il Posto Cantinassa on lisäksi tarjolla arkisin lounas. Lounaslistalta löytyy niin tuttuja suomalaisia kuin klassisia italialaisia ruokia. Cantina on luotu tuomaan aitoja italialaisia ​​makuja Etelä-Italiasta. Cantinan reseptit heijastavat todellista italialaista perinnettä. Ravintoloissa käytetään vain laadukkaita aitoja italialaisia ​​ainesosia.

Toteutus

Asiakkaan toiveena oli saada tyylikkäät verkkosivut, joista on myös mahdollista tilata annoksia suoraan verkkokaupasta. Ratkaisu toteutettiin meidän toteuttamalla uudella verkkoalustalla. Verkkoalustalle toteutimme myös reaaliaikaisen tilauksien seurannan. Tämän avulla asiakas tietää tarkalleen milloinka tilaus on valmis. Lisäksi asiakas saa tilauksesta ilmoituksen sähköpostiin sekä tekstiviestillä.

Uusimme verkkosivuston yhteydessä myös Il Posto ravintoloiden lahjakortit, lounaspassit ja menut. Il Posto luottaa myös markkinointimiimimme ravintoloidensa markkinoinnissa. Toteutamme markkinointia yhdessä Il Poston johdon kanssa.

Il Posto
Il Posto menu