fbpx

FC Lahti

Tarina on vasta alkanut.

Asiakas
FC Lahti

Toimiala
Jalkapalloseura

Projekti
Kotisivut

Kotisivut
fclahti.fi

FC Lahti
FC Lahti

FC Lahti

FC Lahti on lahtelainen jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue pelaa kaudella 2021 Suomen korkeimmalla sarjatasolla Veikkausliigassa. FC Lahti pelaa kauden kaikki kotiottelunsa Lahden Kisapuistossa. FC Lahti perustettiin vuonna 1996, kun FC Kuusysin ja Lahden Reippaan edustusjoukkueet yhdistettiin.

FC Lahden perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi seura julkistaa uuden ja modernin visuaalisen identiteetin, joka koostuu uudesta seuratunnuksesta (logo), brändimanuaalista (brand book), brändivideosta ja verkkosivustosta.

Toteutus

Ideana oli toteuttaa kotisivut mukailemaan uutta graafista ilmettä. Asiakkaan toiveena oli myös saada sivuista tyylikkään yksinkertaiset ja ilmavat. Oletuksena oli myös, että sivut toimivat sulavasti eri laitteilla. Lisäksi uusi verkkokauppa oli tarkoituksena upottaa suoraan sivuille.

FC Lahden uudet kotisivut ovat modernit ja yksinkertaisen tyylikkäät. Vaalea väritys saa sivut näyttämään avaralta, jota korostaa FCL Red- ja FCL Black -värit. Kirjaisimina toimivat Brand Bookin mukaiset Bison ja Styrene A.

Oi Lahti on!

FC Lahti