fbpx

Etsiväpalvelu Control

Modernia ja luottamuksellista etsiväpalvelua.

Etsiväpalvelu Control tarjoaa modernia ja luottamuksellista palvelua niin yrityksille kuin yksityisille. Monipuolinen kokemus yksityisetsivän työstä. Rekisteröity toimipaikka on Tampereella, mutta toiminta-alue on maanlaajuinen ja ulottuu tarvittaessa myös ulkomaille.

Asiakas
Etsiväpalvelu Control

Ala
Etsiväpalvelut

Projekti
Yritysilme, kotisivut ja
graafinen suunnittelu

Etsiväpalvelu Control kotisivut

Etsiväpalvelu Control

Etsiväpalvelu Control tarjoaa modernia ja luottamuksellista palvelua niin yrityksille kuin yksityisille. Monipuolinen kokemus yksityisetsivän työstä. Rekisteröity toimipaikka on Tampereella, mutta toiminta-alue on maanlaajuinen ja ulottuu tarvittaessa myös ulkomaille. Teemme yhteistyötä lisäksi rahoitusyhtiöiden ja lakitoimistojen kanssa. Yrityksessä toimivat sekä mies- että naisetsivä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli mieltäsi painaa jokin epäilys.

Toteutus

Etsiväpalvelu Control tilasi meiltä logon ja yritysilmeen tukemaan toimintaansa. Logoon valikoitui symboliksi silmä, joka kuvaa etsivää tarkkailemassa kohdetta. Kultaisen ja hopean sävyt kuvaavat hyvin palvelun laadukkuutta.

Kotisivut suunniteltiin yksinkertaisesti yksisivuiseksi, josta löytyy kaikki tarvittava tieto ja yhteydenotto nopeasti. Sivusto suunniteltiin ensisijaisesti mobiilinäkymä mielessä, jotta sivua olisi nopea ja helppo selata suoraan puhelimella.

Lisäksi olemme suunnitelleet heille mainoksia sosiaaliseen mediaan. Etsiväpalvelu Control on luottanut mainostoimistoomme sen perustamisesta lähtien.

Etsiväpalvelu Control kotisivut mobiilissa
Etsiväpalvelu Control logo