fbpx

Decens

Suomalaista IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelua.

Decens on täysin suomalainen, kokonaan henkilökuntansa omistuksessa oleva IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Decensin IT-palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.

Asiakas
Decens

Toimiala
IT-ala

Projekti
Graafinen suunnittelu ja
Uudet kotisivut

Kotisivut
decens.fi

decens-kotisivut

Decens

Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Liiketoimintamme on muuttunut vuosien varrella laite- ja projektitoimittajasta palvelutoimittajaksi. Tämän päivän palvelukonseptimme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut palvelumallina. Decensin palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.

Palvelemme eri toimialojen yrityksiä ja julkista sektoria ympäri Suomen. Pääkonttorimme on Tampereella, muut toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa.

Decens on täysin suomalainen, kokonaan henkilökuntansa omistuksessa oleva yhtiö. Kaikki työt tehdään suomalaisen henkilökunnan voimin ja palvelut rakentuvat suomalaisten konesalien pohjalle. Decensillä työskentelee lähes 100 ammattilaista, joista 2/3 toimii asiantuntijatehtävissä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Decensille Avainlippu -merkin osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelulle. Decens on myös Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys.

 

Toteutus

Suunnittelimme Decenssille uudet kotisivut WordPress -julkaisualustalle. Kotisivut toteutettiin alusta alkaen yhdessä asiakkaan kanssa. Kotisivuille oli tärkeätä luoda etusivulle näyttävä palvelut-osio, että asiakas pääsee siirtymään suoraan oikean palveluun.

Olemme suunnitelleet sen lisäksi mm. Decensille heidän 10-vuotisfestareiden mainokset, asiakaslahjojen ilmeet sekä asiakaskutsukortit.

decens-kotisivut-mobiili
Decens
Decens
Decens