fbpx

Corpenet 

Markkinoiden parhaat työkalut yrityksille!

Corpenetin kautta saat kaikki tarvittavat ohjelmistoratkaisut ja IT-palvelut yrityksellesi. Lisäksi saat tilattua IBM:n ja Microsoftin palvelut.

Asiakas
Corpenet Oy

Toimiala
IT-ala

Projekti
Kotisivut ja
yritysilme

Kotisivut
corpenet.fi

Corpenet nettisivut

Markkinoiden parhaat työkalut yrityksille!

Corpenet on kotimainen vaihtoehto erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Kaikki ohjelmistomme ovat kehitetty Suomessa. Ystävällinen ylläpitomme huolehtii asiakkaistamme vuoden jokaisena päivänä ja voit luottaa siihen, että palvelusi ovat turvassa.

Corpenetin kautta saat hankittua yritykselle mm. ajanvarausjärjestelmän, domainit, mobiilisovelluksen, Ravintolaintran, tilausjärjestelmän, webhotellit ja WordPress-palvelu.

Toteutus

Suunnittelimme Corpenetin yritysilmeen. Yritysilmeeseen kuului logon suunnittelu, graafinen ohjeistus, erilaisten esitteiden tekeminen sekä käyntikorttien suunnittelu.

Lisäksi toteutimme Corpenetin uudet mordernit kotisivut WordPress -julkaisualustalle, johon värimaailma otettiin suoraan logosta. Etusivulla tuli olla yrityksen tärkeimmät palvelut helposti tavoitettavissa. Upotimme sivuille myös IBM:n palveluiden sivut ja suunnittelimme ulkoasun verkkokauppaan, josta kaikki palvelut on helppo tilata. Sivut toteutettiin myös suomen- ja englanninkielellä.

Corpenet logo