fbpx

Beautiful You

Täyden palvelun kauneushoitola

Hoitolassamme on laaja valikoima erilaisia ja laadukkaita kauneudenhoitopalveluita. Jokainen asiakkaamme on arvokas ja toteutamme kaikki hoidot yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen.

Asiakas
Beautiful You

Ala
Kauneudenhoito

Projekti
Uudet kotisivut ja
yritysilme

Rooli
Suunnittelu

Kotisivut

Beautiful You

Hoitolassamme on laaja valikoima erilaisia ja laadukkaita kauneudenhoitopalveluita. Jokainen asiakkaamme on arvokas ja toteutamme kaikki hoidot yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen. Ammattitaitoinen henkilökunta kouluttautuu jatkuvasti alan uusiin menetelmiin ja hoitoihin. Olemme erikoistuneet tulokselliseen ihonhoitoon Suomalaisen ihonhoitosarjan BD Medicalin, LED-valoterapian ja Dermapen-Mikroneulauksen avulla. Tuotemerkkeinä muissa hoidoissa on Cuccio Colour Veener- kestolakkaus, Yumilashes, XtremeLashes ja Alexandria-sokeri.

Meiltä löydät myös itsellesi sopivat kotihoitotuotteet jokaiselta sarjalta. Tuotteet ovat saatavilla hoitolasta sekä verkkokaupasta.

Tervetuloa rennolla ilmapiirillä varustettuun hoitolaan, jossa asiakas on tärkein. Takaamme sinulle oman hetken, tulitpa sitten rentoutumaan tai kaunistautumaan.

Toteutus

Suunnittelimme uudet yksinkertaisen hienot kotisivut WordPress -alustalle, jotta asiakkaan on helppo päivittää kotisivujaan myös itse.

Ideana oli toteuttaa kotisivut vaalean ja harmaan sävyjä käyttäen. Marmorikuvio valikoitui osaksi kotisivun designia. Tarkoitus oli tehdä yksinkertaisen tyylikkäät sivut, joita on helppo selata niin tietokoneella kuin mobiilillakin ja josta löytää etsimänsä tiedon helposti.

Upotimme myös ajanvarauksen ja lahjakorttien verkkokaupan suoraan kotisivuille, jotta asiakkaan on helppo varata aika tai tilata helposti lahjakortti muutamalla klikkauksella.

Kotisivut mobiili
Beautiful You logo
Beautiful You logo
Beautiful You logo